Κεντρική Basket League Άρης “Όλοι μια “γροθιά”

“Όλοι μια “γροθιά”

vezenkof

vezenkof

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν ο τελευταίος παίκτης, την άφιξη του οποίου ανέμεναν οι άνθρωποι του Άρη, προκειμένου να συνεχιστεί η προετοιμασία με όλα τα κομμάτια του “παζλ” συγκεντρωμένα. Ύστερα από ένα φορτωμένο καλοκαίρι με υποχρεώσεις στην Εθνική ομάδα τόσο των Νέων όσο και των Ανδρών της Βουλγαρίας, ο 19χρονος φόργουορντ επέστρεψε στο “Nick Galis Hall” και γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του ενώ ξανά έσμιξε με τους παλαιούς. Επιπλέον, έκανε και προθέρμανση πριν το φιλικό με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Ο Βεζένκοφ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, για τις βλέψεις που έχουν οι “κιτρινόμαυροι” φέτος, τις εμπειρίες του με τις Εθνικές ομάδες ενώ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει δυναμικά και να αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Το φετινό καλοκαίρι ήταν σπουδαία εμπειρία για σένα;

“Σαφώς. Ήταν κουραστικό, αλλά συνάμα ευχάριστο και συναρπαστικό. Όταν είσαι επαγγελματίας, πρέπει να βρίσκεις χρόνο να γεμίζεις τις μπαταρίες σου εν μέσω των υποχρεώσεων σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Τόσο με την Εθνική Ανδρών, όσο και με τη Νέων, γέμισα με νέες εμπειρίες. Μπορούσαμε να πάμε καλύτερα στο αγωνιστικό κομμάτι και με τις δύο Εθνικές, αλλά τουλάχιστον δώσαμε το 100% του εαυτού μας”.

– Επιστροφή στο “Nick Galis Hall” όπου συνάντησες αρκετά νέα πρόσωπα…

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα, για μία ακόμα πιο δύσκολη χρονιά. Θα είναι μία πιο απαιτητική σεζόν, γιατί δεν υπάρχει το άλλοθι της έλλειψης ξένων παικτών. Εμείς που είμαστε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα θα βοηθήσουμε τους ξένους να προσαρμοστούν πιο εύκολα. Ελπίζω με τη βοήθεια του κόσμου αν καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

– Ο γενικός στόχος ποιος είναι;

“Να φτιάξουμε σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρονικό διάστημα ένα σύνολο που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Να γίνουμε όσο πιο ποιοτικοί μπορούμε, να είμαστε μαχητικοί και να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς. Αν τα καταφέρουμε, πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε κάτι πολύ καλό στο παρκέ”.

– Το “Nick Galis Cup” πώς το περιμένεις;

“Με μεγάλη αγωνία. Κατ’ αρχήν, θα τιμήσουμε ξανά ως Άρης το ζωντανό θρύλο της ομάδας μας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα δώσουν το “παρών” μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ και πέρα από την μεγάλη αίγλη του τουρνουά, θα κάνουμε δύο πολύ δυνατά τεστ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών μας, που αρχίζουν νωρίτερα φέτος, με το Κύπελλο Ελλάδας. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα γεμίσει το “Nick Galis Hall” και τις δύο μέρες του τουρνουά”.

– Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φίλους του Άρη;

“Να βρίσκονται δίπλα μας και εμείς θα δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να τους ικανοποιήσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, κόσμος και παίκτες, ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια εξυγίανσης και σ’ αυτήν την προσπάθεια πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Ομάδα και κόσμος να είμαστε μία “γροθιά”, ώστε να χτίσουμε κάτι πολύ δυνατό, αντάξιο του ονόματος του Άρη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…