Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Υπεύθυνος ο Παπαδόπουλος

Υπεύθυνος ο Παπαδόπουλος

papadopoulos efivoi telikos

papadopoulos-efivoi-telikos

Ο κορυφαίος προπονητής “μικρών ηλικιών” θα βρίσκεται πλέον στην… πρώτη γραμμή των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο νέος υπεύθυνος των “πράσινων” Ακαδημιών, πέραν της παρουσίας του στον πάγκο των Εφήβων του “τριφυλλιού”.

Ο νεαρός τεχνικός θα φροντίσει να μεταφέρει τις γνώσεις του στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού με στόχο την παραγωγή ταλέντων. Έχει άλλωστε τις γνώσεις και την απαραίτητη εμπειρία.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ακαδημία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής της Εφηβικής μας ομάδας Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος όλων των τμημάτων της ακαδημίας.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος είναι προπονητής με τεράστια εμπειρία, διακρίσεις και τίτλους σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και ανδρικών και γυναικείων ομάδων είτε ως βοηθός προπονητή είτε ως πρώτος προπονητής.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης με βαθμό ειδικότητας (Άριστα) και έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας από κορυφαίους προπονητές και ομιλητές (Zelimir Obradobiv – Lenny Wilkens – Al Varmeil – Del Harris – Ι. Ιωαννίδης – Jim Harric – Don Dasey – Νίκος Σταυρόπουλος – Mario Vlasone – Jose Maria Izquierdo – Βαγγέλης Αγγέλου – Mario Fioretti – Pat Sullivan – Neven Spahija – Eric Musselman – Mike Dunlap – Oktay Mahmuti).

Αποτελεί μέλος του προπονητικού team της ακαδημίας του Παναθηναϊκού ΑΟ από το 1998, έχει περάσει από όλα τα τμήματα του συλλόγου και από το 2007 μέχρι και σήμερα είναι προπονητής της Εφηβικής ομάδας μας . Έχει κατακτήσει 4 (τέσσερα) συνεχόμενα πρωταθλήματα Α ΕΣΚΑ ΕΦΗΒΩΝ ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (2012), δύο δεύτερες θέσεις (2013 & 2014 ) και μία 3η θέση (2011).

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έχει εργαστεί και σε άλλες ακαδημίες μπάσκετ με επιτυχία στο έργο του, όπως στον Πανελλήνιο ΓΣ, τον Πανιώνιο ΓΣ, τον Ηλυσιακό ΑΟ (Παιδική ομάδα 1η θέση Αθήνας και τη 2η θέση στο Πανελλήνιο), τον ΑΟ Σπόρτιγκ και την BAC Teleunicom (Ομπράντοβιτς – Ιτούδη – Παταβούκα) όπου είναι και μέχρι σήμερα υπεύθυνος προπονητών και προγράμματος.

Το πλούσιο βιογραφικό του Κ. Παπαδόπουλου περιλαμβάνει επίσης τη θέση του υπεύθυνου προγράμματος σε διοργανώσεις camp της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού, του Πανελληνίου ΓΣ, του Αμερικανικού κολλεγίου DEREE της BAC teleunicom και της ακαδημίας μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…