Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Τον καλύτερο μου εαυτό”

“Τον καλύτερο μου εαυτό”

faye rethimno

faye-rethimno

Ο Μουχάμεντ Φαγιέ λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου μέτρησε 11.2 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο, έφθασε μόλις χθες στην Κρήτη και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα από κοντά, στο φιλικό ενάντια στο Ηράκλειο.

Ο 29χρονος φόργουορντ, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Ελευσίνα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως “Ρεθυμνιώτης“, τονίζοντας πως είναι η τιμή του που θα φοράει τη φανέλα της κρητικής ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στην εμπειρία του στα παρκέ της Ισπανίας:

“Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ρέθυμνο Aegean. Όταν μου έγινε η πρόταση για να έρθω απάντησα θετικά, γνωρίζοντας από πέρυσι πόσο καλή και οργανωμένη είναι η ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω αλλά και να πάρω εμπειρίες αγωνιζόμενος εδώ.

Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει πολλούς φιλάθλους που την αγαπάνε και την στηρίζουν και θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να βλέπω το γήπεδο γεμάτο σε κάθε αγώνα γιατί κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει την στήριξη των φίλων της.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν μία ανεπανάληπτη εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου. Αγωνίστηκα εναντίον παικτών παγκόσμιας κλάσης. Είμαι ενθουσιασμένος που έπαιξα εναντίον και της Ελλάδας. Έκανα αυτό που μπορούσα και ελπίζω να μεταφέρω τις εμπειρίες μου και στην καινούρια μου ομάδα, βοηθώντας την να καταφέρει τους στόχους της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…