Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Τεράστια τιμή”

“Τεράστια τιμή”

giorgos bogris parousiasi

giorgos-bogris-parousiasi

Ο Γιώργος Μπόγρης αναδείχθηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, ωστόσο δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη χθεσινή κλήρωση της Α1 για να παραλάβει το βραβείο του. Ο πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ φρόντισε με μήνυμα του στο instagram να ευχαριστήσει τον Δικέφαλο του Βορρά που τον βοήθησε να φτάσει σ’ αυτή τη διάκριση.

“Στεναχωριέμαι που δεν μπορούσα να είμαι εκεί να το παραλάβω… Αλλα η τιμή είναι τεράστια έστω και από μακριά! Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ για την ονειρεμένη χρονιά που είχαμε μαζί. Ευχαριστώ πολύ συμπαίκτες, προπονητές, Μπάνε, Ζουρνατζίδη, Γαλατσόπουλο, Μάτζικ. Τον Κοσμά, τον Νίκο, τον Μιχάλη, τον Σίφη, τον Στέφανο, την Ναστάζια, την Κατερίνα.

Γιατί στον ΠΑΟΚ είμαστε οικογένεια είτε έχει να κάνει με τον αγωνιστικό είτε όχι!!! Ενα ξεχωριστό ευχαριστώ σε Σοφία Γιαλέλη που έλαβε την πλακέτα και είναι εδώ για μένα πάντα όπως και ο Πέτρος Απέργης, τον Παναγιώτη Χορόζογλου που όπως λέγαμε μεταξύ μας όλη την σεζόν ανεβαίνουμε επίπεδο παρέα, την Νίκη Πετρουλάκη που τα καλοκαίρια χύνουμε λίτρα ιδρώτα και με βελτιώνει σαν αθλητή και σαν άνθρωπο.

Τον Μιχάλη Καλαβρό που περνάμε ατέλειωτες ώρες στα γήπεδα. 3-4 πολύ κοντινά μου άτομα που με στηρίζουν με όλο τους το είναι κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή! Και φυσικά την οικογένειά μου που ήταν πάντα δίπλα μου και μου πρόσφερε ακόμα και ότι ΔΕΝ μπορούσε. Κλείνοντας να πω πόσο τυχερός είμαι σαν άνθρωπος που έχω σαν επάγγελμα κάτι που αγαπώ τόσο και μου έχει προσφέρει τόσες συγκινήσεις. Υγεία και τα καλύτερα έρχονται σας διαβεβαιώ. Ευχαριστώ και πάλι για την τεράστια τιμή!”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπόγρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…