Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τα “μάτια” της ψυχής

Τα “μάτια” της ψυχής

paok ifaistos episkepsi

paok-ifaistos-episkepsi

Μια ξεχωριστή επίσκεψη είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ σήμερα πριν από την έναρξη της προπόνησης τους καθώς στο “Παλατάκι” παρευρέθηκε αντιπροσωπεία από τον Αθλητικό Σύλλογο Τυφλών “Ήφαιστος“. Μάλιστα κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ επιχείρησαν να μπουν στη θέση αυτών των ανθρώπων και να αντιληφθούν, σε μικρό βαθμό, τον τεράστιο βαθμό δυσκολίας αυτού που κάνουν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Μία πολύ ιδιαίτερη, ευχάριστη και διδακτική επίσκεψη, είχε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο “Παλατάκι“, με την παρουσία αντιπροσωπείας από τον Αθλητικό Σύλλογο Τυφλών Ήφαιστος. Συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Γιώργο Μαρκόπουλο και την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου Πόπη Καραηλία, οι αθλητές του Ηφαίστου έγιναν δεκτοί με πολύ όμορφο τρόπο και ένα θερμό χειροκρότημα από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας (που ετοιμαζόταν για την προπόνηση της) και τους αθλητές της παιδικής ομάδας (που μόλις ολοκληρώσει το πρόγραμμά της).

Η κ. Καραηλία ενημέρωσε για την επόμενη δράση του Ηφαίστου, που θα συμμετάσχει στον 3ο νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου και ταυτόχρονα ο προπονητής του Ηφαίστου Γιώργο Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στην εκγύμναση των αθλητών του συλλόγου τυφλών, αλλά και στις μεγάλες επιτυχίες που έχουν σε όλα τα αθλήματα. Για την δική του εμπειρία, σε επίπεδο προπόνηση, αλλά και αγώνων, μίλησε και ο διεθνής με την Εθνική ομάδα “Γκολμπολ“, Νίκος Αργυρός.

charalampidis-carter

Οι αθλητές του ΠΑΟΚ μάλιστα για να μπορέσουν να αντιληφθούν ένα μόνο ποσοστό των ειδικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι τυφλοί αθλητές όταν γυμνάζονται, φόρεσαν τις ειδικές μάσκες, με τις οποίες δεν περιορίζουν απλώς την όραση, αλλά την καταργούν! Ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης προχώρησαν ακόμη περισσότερο και με την βοήθεια συνοδού, αλλά και χωρίς όραση, αφού φορούσαν τις ειδικές μάσκες, έτρεξαν στο PAOK Sports Arena, για να αντιληφθούν τις συνθήκες με τις οποίες θα τρέξουν στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο και οι αθλητές του Συλλόγου Τυφλών Ήφαιστος.

Η προσπάθεια των αθλητών του Ηφαίστου αξίζει συμπαράστασης και στήριξης και αυτό ακριβώς κάνει και ο ραδιοφωνικός σταθμός “Ερωτικός 9,48”. Για τον λόγο αυτό στο PAOK Sports Arena και μαζί με τους ανθρώπους και τους αθλητές του Ηφαίστου, βρέθηκαν και τρεις ραδιοφωνικοί παραγωγοί του “Ερωτικού 9,48”, οι Μαρία Στύλου, Ζωή Γκολέμα και Σταύρος Μύθος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…