Ποιος Κυριάκος;

tavoulareas kiriakos

tavoulareas-kiriakos

Έχει… κοπεί στα δύο η ελληνική διαιτησία, αναφορικά με το αν πρέπει να συνεχίσει άλλον έναν χρόνο να σφυρίζει ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, ή όχι. Κι η άποψή μας, χωρίς περιστροφές, είναι ΟΧΙ! Εδώ “ιερά τέρατα” της ελληνικής διαιτησίας σταμάτησαν στα 50, θα συζητάμε για έναν διαιτητή που ποτέ δεν ξεπέρασε τη μετριότητα; Έναν διαιτητή που δεν έχει την παραμικρή διεθνή περγαμηνή να επιδείξει και μοναδικό του “χαρτί” είναι ο τόπος καταγωγής και η φιλική σχέση με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά.

Όχι πως πάει με το… ζύγι η ιστορία, αλλά όταν σταμάτησαν στα 50 διαιτητές όπως ο Νίκος Πιτσίλκας, ο Λάζαρος Βορεάδης, ο Στέλιος Κουκουλεκίδης και άλλοι, δεν θα συζητάμε μήνες για το αν τα γενέθλια του Κυριάκου Ταβουλαρέα πέφτουν Τσαγκαροδευτέρα ή Τσικνοπέμπτη.

Βεβαίως, ο τελευταίος που ευθύνεται για τον ντόρο που γίνεται είναι ο ίδιος ο διαιτητής. Όσοι (και αν) του υποσχέθηκαν πρέπει να βρουν την άκρη μαζί του. Εμείς δεν γνωρίζουμε, αλλά δεν καταλαβαίνουμε με ποιους μπασκετικούς όρους γίνεται η συζήτηση. Αν πάλι γίνεται με πολιτικούς όρους τότε κακώς γίνεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…