Πίκρα…

printezis pagkosmio

printezis-pagkosmio

Μετά από την ήττα – αποκλεισμό από τη Σερβία είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας. Αυτή αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις των παικτών της “γαλανόλευκης” μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι Κώστας Καϊμακόγλου, Κώστας Βασιλειάδης και Γιώργος Πρίντεζης μίλησαν για το αρνητικό αποτέλεσμα που έστειλε την Ελλάδα πρόωρα στο σπίτι της.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε: “Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, δυστυχώς δεν ήμασταν άξιοι των περιστάσεων,. Ζητάμε συγγνώμη, έπρεπε να μπούμε μέσα και να “μασάμε” σίδερα, κάτι που δεν έγινε. Αυτή η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, αυτό το μοντέλο πρέπει να συνεχιστεί, είναι κάτι που έχουμε πει οι παίκτες, ο προπονητής είναι ο κατάλληλος, Οι ομάδες που πετυχαίνουν “χτίζονται” με τα χρόνια κι όχι με συνεχείς αλλαγές. Πρέπει να υποστηρίξουμε την ομάδα και τον προπονητή. Η απόφαση ανήκει στην Ομοσπονδία“.

Ο Κώστας Βασιλειάδης πρόσθεσε: “Κάναμε ένα κακό παιχνίδι εκεί που δεν έπρεπε. Ειδικά στην άμυνα δεν παίξαμε καλά. Δεχθήκαμε 90 πόντους. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να πάμε καλύτερα του χρόνου. Δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο, ούτε όταν περάσαμε μπροστά, να πάρουμε μια διαφορά για να αισθανθούμε πιο άνετα. Και έτσι φτάσαμε στην ήττα. Βάζαμε στην επίθεση, αλλά δεχόμασταν καλάθια στην άμυνα κι αυτό μας δημιούργησε μεγαλύτερα προβλήματα. Το πρόσημο νομίζω για μας είναι θετικό σύμφωνα με αυτό που δείξαμε στα πέντε πρώτα παιχνίδια”.

Ο Γιώργος Πρίντεζης υποστήριξε: “Ότι προσδοκίες είχαν δημιουργηθεί μετά από μια εβδομάδα στη διοργάνωση, καταρρίφθηκαν σε μια βραδιά. Έτσι είναι η διοργάνωση. Κάναμε ένα καλό πρώτο γύρο, όμως την πατήσαμε στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι. Αν βρεις μια καλή ομάδα απέναντί σου δεν είναι δύσκολο να μείνεις εκτός. Η Σερβία μπήκε καλά στον αγώνα. Και δεν το λέω για να… απαλύνω τον πόνο μας, αλλά ήταν πιο εύστοχη, έβαλε περισσότερα σουτ, ήταν σε καλή μέρα. Δεν θεωρώ ότι το σημερινό ισοπεδώνει ότι κάναμε μέχρι τώρα. Η Σερβία με τρεις νίκες περνά στους οχτώ κι εμείς με πέντε μένουμε εκτός. Παίξαμε καλό μπάσκετ στη διοργάνωση. Άλλες ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλό τους είχαν καλύτερη τύχη στα νοκ άουτ παιχνίδια από εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…