Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πέταξε” για Τουρκία

“Πέταξε” για Τουρκία

bartzokas aerodromio

bartzokas-aerodromio

Από την Ιταλία… στην Τουρκία. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για τη γειτονική χώρα προκειμένου για την παρουσία του στο “Gloria Cup“, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη. Οι γνωστές απουσίες (Ιωάννης Παπαπέτρου, Τρεμέλ Ντάρντεν) εξακολουθούν να υφίστανται για τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι σιγά σιγά θέλουν να ανεβάσουν στροφές.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Τουρκία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως “πάμε να παίξουμε το πιο δύσκολο τουρνουά όλης της προετοιμασίας. Αν δούμε τους αντιπάλους θα καταλάβουμε πως δεν έχουν καμία σχέση με το επίπεδο των ομάδων που παίξαμε στην Ιταλία. Μετά θα ακολουθήσει το τουρνουά στο Ρέθυμνο και έπειτα από αυτό θα μπούμε στις επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν”.

Ενώ, αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας επεσήμανε: “Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής. Σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία της ομάδας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανταποκρίνονται θετικά“.

Όσο για το αν οι τραυματισμοί αφήνουν ανοιχτό παράθυρο για νέα μεταγραφή, είπε: “Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε παίκτη στο “3”, ο Ντάρντεν το πολύ σε έναν μήνα θα είναι έτοιμος. Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε άλλον παίκτη και θα περιμένουμε και τον Παπαπέτρου“.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Πρίντεζης υποστήριξε πως “σίγουρα είναι ένα τουρνουά με αντιπάλους επιπέδου Ευρωλίγκα. Είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για εμάς, αλλά τα φιλικά είναι πάντα φιλικά. Νομίζω είμαστε σε καλό επίπεδο, η φιλοσοφία ουσιαστικά είναι ίδια με πέρσι, έχουν αλλάξει ελάχιστα στοιχεία τα οποία πρέπει να κατανοήσουν και οι νέοι παίκτες. Πιστεύω σε αυτό το κομμάτι είμαστε σε καλό επίπεδο“, και κατέληξε αναφορικά με τη δική του φυσική κατάσταση και εάν κατάφερε να ξεκουραστεί από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική:

“Ο κόουτς μου έδωσε τέσσερις ημέρες άδεια, όσο μπόρεσα να ξεκουραστώ αυτές τις ημέρες ξεκουράστηκα και πλέον είμαι με το μυαλό και το σώμα στην προετοιμασία της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…