Ξεκίνημα με ήττα

ivanovic oaka proti

ivanovic-oaka-proti

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Μιλούζ ο Παναθηναϊκός, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 78-69, με την σερβική ομάδα να δείχνει πιο έτοιμη.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν τα ηνία από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, κάτι που δεν άλλαξε σε κανένα σημείο του ματς και μοιραία η ομάδα του Ιβάνοβιτς γνώρισε την ήττα. Χωρίς τους Έι Τζέι Σλότερ, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μιχάλη Λούντζη, Λουκά Μαυροκεφαλίδη και ΝτεΜάρκους Νέλσον παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός, καθώς οι πέντε παίκτες ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Μάλιστα, ο Νέλσον επέστρεψε στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην κνήμη. Ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα δεν αγωνίστηκε εναντίον της πρώην ομάδα του, αφού θεωρήθηκε προτιμότερο να γυρίσει στην Ελλάδα ούτως ώστε να ξεκινήσει θεραπεία και να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.

Όσον αφορά στον Μαυροκεφαλίδη, ο Έλληνας άσος έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα το πρωί. Κατά τα άλλα, ο Αντώνης Φώτσης και ο Τζέιμς Γκιστ έδωσαν κανονικά το “παρών” στο ματς. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ του “τριφυλλιού” με 15 πόντους ενώ ο Εστεμπάν Μπατίστα πρόσθεσε 10 πόντους.

Από την άλλη, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς με 18 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους “ερυθρόλευκους”. Αύριο (13/9), ο Παναθηναϊκός θα ανταμώσει με τη Στρασμπούρ για τη δεύτερη μέρα του τουρνουά.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 40-32, 57-48, 78-69.

“Δεν είχαμε ενέργεια”

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς: “Δεν βρήκαμε τον ρυθμό μας, παίξαμε πιο αργά απ’ όσο επιθυμούμε. Θέλουμε να παίξουμε σε καλύτερο ρυθμό. Πρέπει να γίνουμε περισσότερο επιθετικοί και πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας στο πέντε εναντίον πέντε”, ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και κατέληξε:

“Σε όλο τον αγώνα ακολουθούσαμε στο σκορ, πλησιάσαμε κάποιες στιγμές αλλά δεν μπορέσαμε να περάσουμε καθώς δεν ήμασταν όσο επιθετικοί χρειαζόταν, δεν είχαμε ενέργεια και δεν βρήκαμε λύσεις από τα σουτ».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…