Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Νωρίς για συμπεράσματα”

“Νωρίς για συμπεράσματα”

printezis lafayette proti

printezis-lafayette-proti

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε επί ιταλικού εδάφους, ωστόσο ο Γιώργος Πρίντεζης εμφανίστηκε προσγειωμένος για τη συνέχεια με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube.

“Ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα. Τέσσερα παιδιά ενσωματώθηκαν λίγο αργότερα στην ομάδα και προσπαθούμε να αφομειώσουμε κάποια πράγματα αλλά μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι θετικά. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και συνεχίζουμε την προετοιμασία”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ και πρόσθεσε στη συνέχεια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και τις απουσίες των Παπαπέτρου και Ντάρντεν:

“Θεωρώ ότι καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη αλλά κάθε μεγάλη ομάδα φροντίζει να προετοιμάζεται και να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία γίνεται κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Παναθηναϊκό, κακά τα ψέματα κρίνεται ένας τίτλος και το θέλουμε και εμείς και αυτοί.

Οι απουσίες του Παπαπέτρου και του Ντάρντεν είναι πάρα πολύ μεγάλες. Από κει και πέρα υπάρχουν άλλα παιδιά που θα προσπαθήσουν να αναπληρώσουν το κενό τους και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να μην φανεί τόσο η απουσία τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…