Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να δούμε τις αδυναμίες μας”

“Να δούμε τις αδυναμίες μας”

markopoulos

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το… αριστερό στο 3ο Patras Cup αφού ηττήθηκε από την Κλουζ με 85-83 στην πρεμιέρα του τουρνουά με τον Σούλη Μαρκόπουλο να τονίζει στις δηλώσεις του μετά το ματς ότι σε αυτά τα παιχνίδια δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες του να δουν τις αδυναμίες τους και να προσπαθήσουν να τις διορθώσουν:

“Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά στην επίθεση, γιατί στο αμυντικό κομμάτι δεν λειτουργήσαμε τόσο καλά, αφήσαμε πολλούς κενούς χώρους και δώσαμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να κινούνται με ελευθερία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε το προβάδισμα, αλλά με διαφορά μικρότερη από αυτήν που θα μπορούσαμε να έχουμε”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” και συνέχισε:

“Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι υπήρχε κούραση, ενώ ταυτόχρονα οι αντίπαλοί μας ήταν πιο δυνατοί, είχαν περισσότερες δυνάμεις και εμφανίστηκαν πιο σκληροί στην άμυνά τους. Εμείς από την πλευρά μας χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, είχαμε και άσχημες επιστροφές κάτι που έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να βάλει εύκολα καλάθια”.

“Θα πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Η συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να δεθούμε σαν ομάδα και το βασικό ζητούμενο για μας είναι να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε και στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …