Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Να δείξουμε ότι διδαχτήκαμε”

“Να δείξουμε ότι διδαχτήκαμε”

rementelas grothia

rementelas-grothia

Μετά την πιλοτική πρώτη του χρονιά στην Α2 κατηγορία, το Ψυχικό ενισχύθηκε σημαντικά και κάνει όνειρα ανόδου. Άγχος και πίεση δεν υπάρχουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν ονειρεύονται να την δουν να ξανακάνει πρωταθλητισμό στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Ο κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη φετινή χρονιά και τις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν λόγω του δύσκολου πρωταθλήματος, ενώ δήλωσε ευτυχισμένος για το ρόστερ που διαχειρίζεται φέτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νέα σεζόν κι αν αισθάνεται ότι έχει μείνει κάτι στη μέση από πέρσι: “Κάθε προπονητής κι ομάδα που έχει φιλοδοξίες οφείλουν να έχουν ψηλές βλέψεις και κάθε χρονιά που περνάνε να είναι διδακτική, ώστε να μαθαίνουν πράγματα και να εξελίσσονται. Δεν αισθάνομαι ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση, καθώς πιστεύω ότι πάντα ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει. Αυτό που συνέβη πέρσι ήταν δίκαιο, οπότε θα προσπαθήσουμε φέτος να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο, να βελτιωθούμε, να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά σε σχέση με τη περσινή χρονιά και να δούμε στο τέλος αν διδαχτήκαμε ή όχι”.

Για το ρόστερ που έχει αρκετές προσθήκες επιπέδου Α1: “Το ρόστερ είναι κατά την προσωπική μου άποψη καταπληκτικό. Απαρτίζεται από ένα μείγμα πολύ έμπειρων παικτών που έχουν παίξει σε υψηλότερο επίπεδο από την Α2 κι από την άλλη επενδύσαμε σε αρκετούς νεαρούς παίκτες, τους οποίους θέλουμε μέσα από το πρόγραμμά μας να τους δώσουμε εμπειρίες και να μας βοηθήσουν αν γίνεται και μακροχρόνια. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από το ρόστερ γιατί είναι αυτό που ζητούσα και το μόνο που μένει είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε όλοι μαζί”.

Για το επίπεδο της φετινής Α2: “Έχει καταντήσει κλισέ να μιλάμε κάθε χρόνο για το πόσο ψηλό είναι το επίπεδο της Α2 και να λέμε ότι φέτος θα είναι δύσκολα. Εμένα μου αρέσει ότι όπως όλα δείχνουν θα έχει πολλές δυνατές ομάδες το πρωτάθλημα. Δεν μου αρέσει να υπάρχουν μόνο δύο ή τρεις ή τέσσερις δυνατές ομάδες μόνο. Θέλω να γίνεται ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και κάθε αγώνας που δίνει μία ομάδα είτε είναι νικηφόρο είτε όχι να μπορεί να διορθωθεί μέσα στην πορεία του πρωταθλήματος.

Καταλήγοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συναδέλφους και σε όλα τα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ να έχουν υγεία και να σκύψουμε το κεφάλι για να βελτιωθούμε ως άθλημα γιατί το μπάσκετ έχει πολλά να δώσει ακόμα στη χώρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…