Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Μπορούμε να προκριθούμε”

“Μπορούμε να προκριθούμε”

galis

galis

Την πεποίθηση του πως αν η Εθνική μας ομάδα αγωνιστεί με σοβαρότητα θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σερβίας εξέφρασε ο Νίκος Γκάλης με μήνυμα του στη σελίδα του στο facebook.

“Kαι πάλι η αγαπημένη των Ελλήνων φιλάθλων θα κρατήσει ψηλά το γόητρο της χώρας μας! Μπράβο στα παιδιά της Εθνικής μας ομάδας αλλά και στο προπονητικό τιμ που κατάφεραν να πετύχουν και μάλιστα αήττητοι τον αρχικό τους στόχο που ήταν η πρωτιά του ομίλου τους.

Θα ήθελα να σταθώ σε δυο σημεία του χθεσινού αγώνα με αντίπαλο την ισχυρή Αργεντινή. Το πρώτο ήταν η κυριαρχία μας στα ριμπάουντ. Όταν ξεκινούσε αυτός ο θεσμός οι περισσότεροι ειδικοί του αθλήματος έλεγαν ότι η αχίλλειος πτέρνα μας ήταν λόγω απουσιών παικτών όπως ο Κουφός θα ήταν οι μάχες κάτω από τα καλάθια. Και όμως διαψεύσθηκαν καθώς με συλλογική δουλειά καταφέραμε να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ και αυτό να είναι το υπ΄ αριθμόν ένα όπλο μας για έρθει η χθεσινή επιτυχία. Το δεύτερο ήταν η ψυχραιμία και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν προς το τέλος οι διεθνείς μας όταν οι αντίπαλοι μας απείλησαν μειώνοντας την διαφορά στους δυο πόντους. Δεν τα έχασαν και πήραν την χρυσή νίκη.

Τώρα πάμε στους 16 και εκεί θα αντιμετωπίσουμε την Σερβία που μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος όμως δεν παύει να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη και αν την δεις υπεροπτικά να σου κάνει την ζημιά. Πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως χθες με σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο θα νικήσουμε και θα προκριθούμε στους 8. Η ευχή μου για νίκη πρόκριση ενώνεται με αυτή των 10.000.000 Ελλήνων. Και πάλι η αγαπημένη των Ελλήνων φιλάθλων θα κρατήσει ψηλά το γόητρο της χώρας μας”, ήταν τα λόγια του Νίκου Γκάλη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…