Κεντρική Basket League Άρης Με προσοχή στο Ψυχικό

Με προσοχή στο Ψυχικό

priftis filiko aris

priftis-filiko-aris

Η μονομαχία με το Ψυχικό βρίσκεται στο μυαλό όλων στο στρατόπεδο του Άρη. Οι “κίτρινοι”, που κατεβαίνουν στην Αθήνα έχοντας ουκ ολίγα προβλήματα, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν τη δεύτερη σερί (επίσημη) νίκη τους προκειμένου να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη για τον αυριανό αγώνα μιλώντας με κολακευτικά λόγια για το Ψυχικό: “Το Ψυχικό διαθέτει μία ομάδα με πολύ έμπειρο και ισορροπημένο ρόστερ καθώς αρκετοί παίκτες του έχουν αγωνιστεί ενεργά στο παρελθόν στην Α1. Πρέπει να έχουμε υψηλή συγκέντρωση, σοβαρότητα και αμυντική προσέγγιση για να δημιουργήσουμε τις βάσεις που πρέπει για την εξέλιξη του ματς. Περιμένουμε πολύ δύσκολη αναμέτρηση και πιστεύω ότι θα είμαστε πνευματικά προετοιμασμένοι γι’ αυτό”.

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στην ποιότητα του Ψυχικού και το δύσκολο έργο της ομάδας του: “Μετά το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον Ηλυσιακό, προετοιμαστήκαμε για ένα δεύτερο ματς με ομάδα της Α2. Ο κόουτς μάς ενημέρωσε για το πόσο υψηλό κίνητρο έχουν αυτές οι ομάδες, κάτι που είδαμε και στον αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Το Ψυχικό είναι πολύ καλή ομάδα η οποία μπορεί να σταθεί και στην Α1. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πολύ σοβαρά γι’ αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε να δουλέψουμε κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας, μιας και ακόμα βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και το πρωτάθλημα ξεκινά σε 15 μέρες. Στόχος μας είναι μία καλή εμφάνιση και η νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…