Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Κι εμείς αγαπήσαμε…

Κι εμείς αγαπήσαμε…

eok lathos kypello

eok-lathos-kypello

Εντάξει άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη. Εμείς δεν θα ψέξουμε τους συναδέλφους (δεν είναι δα και λίγοι, οπότε θα μπορούσαν να τα καταφέρουν και καλύτερα, αλλά πάμε παρακάτω), θεωρούμε όμως χρέος μας να τους διορθώσουμε, για να γίνουν ακόμα καλύτεροι.

Στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου, σύμφωνα με το επίσημο site της ΕΟΚ, ο Φίλιππος Βέροιας θα συναντήσει τον Εθνικό. Εντάξει, κι εμείς αγαπήσαμε, αλλά δεν κάναμε έτσι. Μπορεί κάποιοι να μην άντεξαν το γεγονός ότι η ομάδα της Βέροιας επιβλήθηκε με 75-64, όμως ας το αποδεχθούν. Καταγράφηκε από την ιστορία.

Ο Φίλιππος Βέροιας (στον αγώνα νο16) συνάντησε τον Απόλλωνα της Πάτρας, ο οποίος δεν υπάρχει στο επίσημο πρόγραμμα, και μάλιστα ηττήθηκε πριν από λίγο (63-77). Διορθώστε το, επίσημο site είναι, κρίμα να πάρετε και κόσμο (που δεν έχει τη δική μας παρατηρητικότητα) στον λαιμό σας.

Α και μια συμβουλή: Πρόεδρε μην τους πιέζεις να γράφουν σε site, status, τοίχους κι όπου βρεθούν, γιατί λογικό είναι μετά να μην αποδίδουν σ’ αυτό, για το οποίο τυπικά τους πληρώνεις. Στην τελική, τόσους έχεις, μοίρασέ τους

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…