Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Η ομάδα βελτιώνεται”

“Η ομάδα βελτιώνεται”

markopoulos

markopoulos

Ευχαριστημένος από το γεγονός πως οι παίκτες του βελτιώθηκαν αισθητά σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι με την Κλουζ εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Πάτρας.

“Μετά και το βίντεο που είδαμε σήμερα το πρωί και μιλήσαμε με τα παιδιά για το τι θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο, ποια πράγματα πρέπει να αλλάξουμε και πως ακριβώς πρέπει να σκεφτόμαστε, οι παίκτες ανταποκρίθηκαν για αυτά που έπρεπε να κάνουν και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να δούμε και στη συνέχεια και περισσότερο όσον αφορά την αμυντική μας λειτουργία που σε αυτό το παιχνίδι ήταν καλύτερη. Είχαμε και σημεία στα οποία πρέπει σίγουρα να δουλέψουμε, αλλά είναι αρκετά νωρίς ακόμη και τα λάθη είναι στο πρόγραμμα. Δουλεύουμε στα κενά που έχουμε για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”,τόνισε αρχικά ο 65χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

“Είναι θετικό νομίζω το γεγονός ότι σε ορισμένες αμυντικές καταστάσεις ο τρόπος με τον οποίο τοποθετήθηκαν οι παίκτες μας ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε. Κι αυτό περιόρισε τον χώρο στους αντιπάλους μας και δεν τους επέτρεψε να κινηθούν όπως θα ήθελαν. Είναι λογικό βεβαίως να υπάρχει κούραση και από την προετοιμασία, αλλά και από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ είχαμε για πρώτη φορά στο τουρνουά τον Carter και θέλουμε να δούμε πως θα τα πάει και στη συνέχεια… Σε όλα τα παιχνίδια κοιτάμε να παίρνουμε το καλύτερο και διάφορα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσουμε στο παιχνίδι μας Νομίζω ότι η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…