Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Η ανάλυση της Σερβίας

Η ανάλυση της Σερβίας

skourtopoulos

skourtopoulos

Σε ρυθμούς Σερβίας κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της Εθνικής και φυσικά το σκάουτινγκ της ομάδας έχει κάνει ήδη τη δουλειά του, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να παρουσιάζει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της προσεχούς αντιπάλου της Ελλάδας.

Ο βοηθός του Φώτη Κατσικάρη στάθηκε στις πικ-εν-ρολ επιθέσεις της Σερβίας με τον Τεόντοσιτς και στο ένας εναντίον ενός που παίζουν οι Σέρβοι κυρίως με τον Μπιέλιτσα, κάτι που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η Εθνική.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αξιοποιώντας την υπεροπλία που παρουσιάζει στη θέση “3” με τους Παπανικολάου και Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά ο Σκουρτόπουλος είπε:
“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που την γνωρίζουμε πολύ καλά, αλλά είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Η Σερβία στηρίζεται στο picknrollπαιχνίδι του Τεόντοσιτς, στο ένας εναντίον ενός σε ότι αφορά τη δημιουργία και το σκοράρισμα του Μπιέλιτσα και στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα με τους Ραντούλιτσα και Κρστιτς.

Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να αξιοποιήσουμε την ταχύτητα, να πάμε στο transition, καθώς αρκετές φορές παίζουν με δύο πεντάρια μαζί και η ομάδα τους είναι αρκετά «βαριά». Όπως και το θεωρητικό αβαντάζ που έχουμε στη θέση τρία, όπου αυτοί χρησιμοποιούν τους Σιμόνοβιτς και Κάλινιτς, απέναντι στους Παπανικολάου και Αντετοκούνμπο. Θα πρέπει να επιμείνουμε στην ταχύτητα, να αξιοποιήσουμε τις pick n roll επιθέσεις και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…