Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ανανέωση με… Πολυχώρο

Ανανέωση με… Πολυχώρο

paok pagkos

paok -pagkos

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας για 4η συνεχόμενη χρονιά με τον “ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΑΡΚΟ“, που θα συμμετέχει ως Επίσημος συνεργάτης στις εμφανίσεις και τις χορευτικές επιδείξεις των “All Star Volcanoz Cheerleaders” της ομάδας. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει δώσει μεγάλη βάση στις χορηγίες και όπως φαίνεται, έχει αποτελέσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ο “ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΑΡΚΟ”, που βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής, στηρίζει την προσπάθειά μας για τέταρτη (4η) συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, συμμετέχοντας ως “ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ” στις εμφανίσεις και τις χορευτικές επιδείξεις των “All Star Volcanoz Cheerleaders” της ομάδας μας.

Παρουσίαση “ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΑΡΚΟ”

Ο “ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΑΡΚΟ” βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Ποτίδαιας και προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών, καθώς περιλαμβάνει Café Bar – Πιτσαρία – Εστιατόριο – Τσιπουράδικο – Παιδότοπο και τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περνούν ευχάριστα από το πρωί ως το βράδυ.

Στον “ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΑΡΚΟ“, μπορεί κάποιος να ξεκινά από το πρωί με καφέ στη χόβολη. Καθώς περνά η ώρα κι ανοίγει η όρεξη συναντιούνται οι φίλοι για τσιπουράκι και θαλασσινούς μεζέδες. Δίπλα στον παιδότοπο οι μικροί φίλοι μπορούν να παίζουν προστατευμένοι. Απόγευμα στην απαράμιλλη δροσιά της Νέας Ποτίδαιας μετά το τρέξιμο της μέρας, χαλάρωση και απογευματινό καφεδάκι, αναψυκτικό ή και παγωτό σε πολλές λαχταριστές γεύσεις.

Το φεγγάρι ξεπροβάλει και το ΠΑΡΚΟ μετατρέπεται σε χώρο σταθερής προτίμησης για κρυστάλλινη ρετσίνα, δροσερή μπύρα και ψητές λιχουδιές από τον έμπειρό μας Σεφ υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής.

ΕπικοινωνίαΚρατήσεις: 23730.43043
Site: www.parkorestaurant.com
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή 8 π.μ. – 1 π.μ.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…