Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έχουμε καλή ομάδα”

“Έχουμε καλή ομάδα”

paok pagkos

paok -pagkos

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του και αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Τζούλιαν Βον μετά το τέλος της αναμέτρησης  με τον Απόλλωνα Πάτρας.

“Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι. Ο κόουτς μας έδειξε κάποια πράγματα στο βίντεο σήμερα το πρωί, μας είπε που πρέπει να βελτιωθούμε και τι να προσέξουμε και νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά. Είμαι χαρούμενος για το πώς αγωνίστηκα, αλλά περισσότερο χαρούμενος είμαι για τους συμπαίκτες μου, που είναι έξυπνοι, με βοηθούν και με μου έδωσαν την δυνατότητα να πετύχω εύκολα καλάθια.

Έχω πολλή ενέργεια και προσπαθώ να την βγάζω κάθε φορά στο γήπεδο. Έχω καλό προαίσθημα για την ομάδα μας την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα, έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα με πολλά παιχνίδια, αλλά όλα αυτά θα μας βοηθήσουν να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια που ξεκινούν τον Οκτώβριο”, τόνισε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ και συμπλήρωσε για το παιχνίδι με τη Γκαζιάντεπ:

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και το γεγονός ότι θα παίξουμε για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους μας το κάνει ακόμη πιο σημαντικό. Θα έχουμε όλοι μας την δυνατότητα και ιδιαίτερα εμείς οι Αμερικανοί να δούμε την ατμόσφαιρα. Θα παίξουμε και μία πολύ ισχυρή ομάδα, την πιο δυνατή που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα και αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για να δούμε και τι κάνουμε σαν ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…