Κεντρική Ελευσίνα “Ελάτε να παίξουμε μπάσκετ”

“Ελάτε να παίξουμε μπάσκετ”

akadimies eleusina

akadimies - eleusina

Tο Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι ακαδημίες του Πανελευσινιακού για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν κάλεσμα σε όλα τα παιδιά της Ελευσίνας και περιμένουν μεγάλη ανταπόκριση. Το ραντεβού δόθηκε στο κλειστό της ομάδας, στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας και το σύνθημα είναι ένα: “Ελάτε να παίξουμε μπάσκετ!”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:
“Ελάτε να παίξουμε μπάσκετ!

Για μία ακόμη χρονιά ο Πανελευσινιακός προσφέρει στη νεολαία της Ελευσίνας αλλά και του Θριασίου Πεδίου διέξοδο στην άθληση και στη διασκέδαση. Η Ακαδημία του Συλλόγου ξεκινά για τη νέα σεζόν και καλεί όλα τα παιδιά που αγαπούν την καλαθοσφαίριση και τον αθλητισμό να δώσουν το παρών στην πρώτη συνάντηση.

Περιμένουμε γονείς και αθλητές το Σαββάτο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10.00 το πρωί στην έδρα της ομάδας, στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας | ΓΟΥΒΑ (Ηρώων Πολυτεχνείου 106, δίπλα στη ΔΕΗ | Τ: 210 5549501).
Υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος, ανάπτυξης και προώθησης των Ακαδημιών αναλαμβάνει από φέτος ο κ. Μιχάλης Μαντζιώρης.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και αθλητές μπορούν να λάβουν επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινήσεις στα τηλέφωνα 6934 734372 | κ. Αχιλλέας Αμπράζης & 6974 275883 | κ. Αντώνης Χαϊμαλάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…