Χορηγός η DHL

dhl-xorigos-nick galis cup

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, πως η εταιρεία “DHL Express” θα αποτελέσει επίσημο χορηγό του “Nick Galis Cup“, μια κίνηση που γίνεται στα πλαίσια των δράσεων της εταιρείας για τη προώθηση του αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Άρης K.A.E. ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την χορηγική υποστήριξη της DHL Express στο “1o Nick Galis Cup” το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Nick Galis Hall” στη Θεσσαλονίκη, στις 20-21 Σεπτεμβρίου. Η απόφαση της χορηγικής υποστήριξης του “1ου Nick Galis Cup” εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρείας για την προώθηση του αθλητισμού.

Αξίες όπως η προσπάθεια, η επιμονή, η αφοσίωση στο στόχο και το αγωνιστικό πνεύμα συμβαδίζουν έντονα με τη φιλοσοφία της εταιρείας και οι σχετικές δράσεις είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτες από τους εργαζόμενους αυτής, αλλά και τους πελάτες και συνεργάτες της.

Οι χορηγικές δράσεις της DHL στον αθλητισμό περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την υποστήριξη των διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, όπως ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, οι αγώνες “Street Pole Vault” και οι αγώνες δρόμου “Run Greece”, που πραγματοποιούνται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Η DHL Express ανήκει στον Όμιλο Γερμανικών Ταχυδρομείων DHL (Deutsche Post DHL) και είναι ο παγκόσμιος ειδικός σε υπηρεσίες express, μεταφορά φορτίων δια αέρος και δια θαλάσσης, χερσαίες μεταφορές, λύσεις logistics καθώς και διεθνείς ταχυδρομικές υπηρεσίες. Με ένα διεθνές δίκτυο που ενώνει περισσότερες από 220 χώρες και γεωγραφικές περιοχές και περίπου 285.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και γνώση των τοπικών αγορών για την ικανοποίηση όλων των αναγκών τους σχετικά με την εφοδιαστική αλυσίδα. Η DHL αποδέχεται την κοινωνική της ευθύνη υποστηρίζοντας δράσεις σχετικές με την προστασία του κλίματος, τη διαχείριση καταστροφών και την εκπαίδευση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καμπερίδης: «Μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί με τον Άρη, αλλά…»

Ο Σάββας Καμπερίδης κατάφερε να οδηγήσει τον Άρη των πολλών προβλημάτων στην παραμονή στην…