Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Χαλάρωσαν με… φιλικό

Χαλάρωσαν με… φιλικό

agor_iraklio3

Μία καλή ευκαιρία για να ξεφύγουν λίγο από τις διπλές προπονήσεις είχαν σήμερα οι παίκτες του Ρεθύμνου καθώς πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι με το Ηράκλειο στο “Μελίνα Μερκούρη“. Ένα φιλικό στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Μουχάμαντ Φαγιέ, ο οποίος σήμερα έφτασε στο Ρέθυμνο για μόνιμη εγκατάσταση.

“Το σημερινό φιλικό ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας και ήταν το πρώτο για την ομάδα μας. Τα παιδιά προέρχονται από σκληρή δουλειά και ήταν κουρασμένα. Οι συνεργάτες μου ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες όσο καιρό ήμουν με την Εθνική ομάδα και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα”, ήταν τα πρώτα λόγια του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο οποίος συνέχισε:

“Σε γενικές γραμμές η εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Η προετοιμασία συνεχίζεται, όπως και η σκληρή δουλειά από όλους. Πλέον είμαστε πλήρεις, καθώς και με την δικιά μου την παρουσία και με αυτή του Φαγιέ, θα συνεχίσουμε το μοντάρισμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”, ενώ κατέληξε:

“Μετά το φιλικό με το Ηράκλειο, έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα τεστ, αυτό του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ. Είναι φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας, τα παιδιά έχουν δουλέψει πάρα πολύ και αυτοί οι αγώνες μόνο καλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…