Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ταράζουμε τα νερά”

“Ταράζουμε τα νερά”

stoiximan-pao

Σε κοινή παρουσίαση της συνεργασίας τους προχώρησαν οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Stoiximan.gr και οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη νέα κοινή τους πορεία.

Αρχικά, το λόγο πήρε το μέλος του ΔΣ του Stoiximan.gr, κ. Σπανουδάκης που είπε: “Είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για την Stοiximan να γίνεται ο μεγάλος χορηγός των νταμπλούχων Ελλάδας. Στηρίζουμε το ελληνικό μπάσκετ και τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας στο εξωτερικό, με τα έξι ευρωπαϊκά και τους πολλούς τίτλους στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο που η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό ξεκινά αυτή την περίοδο. Η ομάδα στηρίζεται στο ελληνικό ταλέντο κι εμείς βασιζόμαστε στο ελληνικό στοιχείο”.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, πρόσθεσε: “Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη ικανοποίησή μου για τη συγκεκριμένη συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος, συνάπτοντας μια συμφωνία με μια μεγάλη, ελληνική στοιχηματική εταιρεία. Στέκομαι ιδιαίτερα στο ελληνικό στοιχείο. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς η συμφωνία με τη STOIXIMAN.GR”.

Εν συνεχεία, ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρώτη χορηγία της εταιρίας του στον αθλητισμό, τονίζοντας: ”Ο κος. Σπανουδάκης εξέφρασε προηγουμένως το πνεύμα της συνεργασίας μας. Είναι η πρώτη μας μεγάλη χορηγία στον αθλητισμό. Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία και τίτλους που αποδεικνύουν τη μεγάλη ιστορία του συλλόγου. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και καλή επιτυχία σε όλους”.

Από την παρουσίαση δεν έλειψε και ο αρχηγός των “πρασίνων”, Δημήτρης Διαμαντίδης, που εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την επένδυση που γίνεται στο σύλλογο του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Θέλω να εκφράσω κι εγώ τις ευχαριστίες μας εκ μέρους των παικτών. Είχα πει κι άλλη φορά ότι είναι πολύ σημαντικό αυτές τις εποχές να υπάρχουν τέτοιες επενδύσεις στο μπάσκετ όπως η συνεργασία του Παναθηναϊκού με την STOIXIMAN.GR. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν πιο ψηλά”.

“Ταράζουμε τα νερά”, είπε ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ, Ηλίας Κατσόγιαννης και πρόσθεσε: “Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση η σημερινή αφού σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας μας με την STOIXIMAN.GR. Πρωτοπορούμε σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε αγωνιστικό όσο και εμπορικό. Μπορώ να πω ότι σήμερα ταράζουμε τα νερά! Είναι μια μεγάλη ανερχόμενη εταιρεία που μπορεί να γίνει μεγαλύτερη στον τομέα της. Η STOIXIMAN.GR αποφάσισε να επενδύσει πολύ δυνατά σε ένα τεράστιο brand name όπως είναι αυτό του Παναθηναϊκού“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

«Σειρήνες» για Παπαπέτρου! [pic]

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ένας από τους παίκτες – στοιχήματα αναφορικά με τις ανανε…