Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Στήριξη από ειδικούς

Στήριξη από ειδικούς

ukic-akadimia

Η Ακαδημία Μπάσκετ του Παναθηναϊκού εξελίσσεται και συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα. Κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με το Κέντρο Στήριξης “Ι.Ν. Παρασκευόπουλος“.

Στόχος είναι η στήριξη και ενίσχυση των παραγόντων που επηρεάζουν την επίδοση των αθλητών στην περίοδο της εφηβικής ηλικίας. Το “Ι.Ν. Παρασκευόπουλος” θα αποτελέσει τον νέο συμπαίκτη του “τριφυλλιού” σε επίπεδο ακαδημιών και δη στην εφηβική ομάδα του συλλόγου, στην προσπάθεια που κάνει φέτος να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2014, το Κέντρο Στήριξης  “Ι. Ν. Παρασκευόπουλος” γίνεται αρωγός στην προσπάθεια της Ακαδημίας, και ειδικότερα της Εφηβικής Ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΟ, στο δύσκολο αγώνα του να παραμείνει Πρωταθλητής στην κατηγορία του και να συνεχίσει τις διακρίσεις.

Κύριο μέλημα της Ψυχολογικής Ομάδας του Κέντρου είναι να  στηρίξει και να ενισχύσει την αθλητική άμιλλα του Συλλόγου και να συνδράμει στον έλεγχο των παραγόντων που επηρεάζουν την επίδοση των αθλητών την κρίσιμη περίοδο της εφηβικής ηλικίας. Παράλληλα, παρέχεται από το Κέντρο στήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση στους γονείς και τις οικογένειες των αθλητών.

Τέλος, για οποιαδήποτε άλλη εξατομικευμένη υπηρεσία που  παρέχεται από το Κέντρο Στήριξης “Ι. Ν. Παρασκευόπουλος”, δίνεται έκπτωση 20% στους κατόχους της κάρτας αθλητή της Ακαδημίας Μπάσκετ ΠΑΟ, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τα «θέλω» του Λαπροβίτολα

Η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» ανέλυσε το σκεπτικό του Νίκολας Λαπροβίτολα για τον επόμε…