Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Πρώτη και καλύτερη

Πρώτη και καλύτερη

kogalidis-archontia

Αν δεν ήταν η πανέμορφη Αρχοντία σε πρώτο πλάνο, το ενδιαφέρον θα είχαν μόνο όσοι ήταν στο… πίσω μέρος της φωτογραφίας. Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Ιωαννίδης, Κώστας Πολίτης, Γιώργος Σκαραφίγκας, Θοδωρής Πρισκομάτης (κι αν δεν αναγκαζόμασταν να κόψουμε τη φωτογραφία, θα διακρίνατε αριστερά με το καρό τον Χρήστο Τσέκο), ήταν μόνο λίγοι από αυτούς που βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Αμερικανικό Κολέγιο, για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1.

Εμείς, όμως, βγάλαμε τη φωτογραφία μόνο για την Αρχοντία Αλεξανδρίδη, κόρη του Κώστα (παλιός παίκτης του Ιωνικού Νικαίας και σταθερά η “ψυχή” του ΠΣΑΚ), η οποία έλαμπε. Και πώς να μην λάμπει, αφού πέρα από τα νιάτα και την ομορφιά της, έχει καταγράψει μια εκπληκτική επίδοση.

Η Αρχοντία μπήκε ΠΡΩΤΗ στα ΤΕΦΑΑ. Γεννημένη στον χώρο του αθλητισμού, δεν μπορούσε να επιλέξει κάτι διαφορετικό, όμως το έκανε με εμφατικό τρόπο. Από εμάς, που την ξέρουμε από παιδάκι, πέρα από τα δεδομένα συγχαρητήρια, η ευχή να πάρει γρήγορα το πτυχίο της, να είναι γερή και δυνατή, να την χαίρονται όσοι (ανάμεσά τους κι εμείς) την αγαπούν.

Δεν θα ανέφερα καν ότι στη φωτογραφία είναι ο Γιώργος Κογκαλίδης, αν δεν έπρεπε να ευχαριστήσω τον Νίκο Ανδριόπουλο, που μετατρέπει σε… μόδα το eBasket.gr. Με την ποιότητα της NICKAN και το μεράκι του Νίκου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Ο Βουγιούκας πέρασε τον Κοχ

Σε ένα αρκετά αξιοσημείωτο επίτευγμα έφτασε ο Ίαν Βουγιούκας στην καριέρα του στον Παναθην…