Ποιος Κυριάκος;

tavoulareas-kiriakos

Έχει… κοπεί στα δύο η ελληνική διαιτησία, αναφορικά με το αν πρέπει να συνεχίσει άλλον έναν χρόνο να σφυρίζει ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, ή όχι. Κι η άποψή μας, χωρίς περιστροφές, είναι ΟΧΙ! Εδώ “ιερά τέρατα” της ελληνικής διαιτησίας σταμάτησαν στα 50, θα συζητάμε για έναν διαιτητή που ποτέ δεν ξεπέρασε τη μετριότητα; Έναν διαιτητή που δεν έχει την παραμικρή διεθνή περγαμηνή να επιδείξει και μοναδικό του “χαρτί” είναι ο τόπος καταγωγής και η φιλική σχέση με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά.

Όχι πως πάει με το… ζύγι η ιστορία, αλλά όταν σταμάτησαν στα 50 διαιτητές όπως ο Νίκος Πιτσίλκας, ο Λάζαρος Βορεάδης, ο Στέλιος Κουκουλεκίδης και άλλοι, δεν θα συζητάμε μήνες για το αν τα γενέθλια του Κυριάκου Ταβουλαρέα πέφτουν Τσαγκαροδευτέρα ή Τσικνοπέμπτη.

Βεβαίως, ο τελευταίος που ευθύνεται για τον ντόρο που γίνεται είναι ο ίδιος ο διαιτητής. Όσοι (και αν) του υποσχέθηκαν πρέπει να βρουν την άκρη μαζί του. Εμείς δεν γνωρίζουμε, αλλά δεν καταλαβαίνουμε με ποιους μπασκετικούς όρους γίνεται η συζήτηση. Αν πάλι γίνεται με πολιτικούς όρους τότε κακώς γίνεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ζητείστε συγνώμη από τον Καφφέ

Σας είπαμε ότι θα έχουμε και συνέχεια. Η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ ήταν… τροφή για σκέψη και σχό…