Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Παίζει τα ρέστα του

Παίζει τα ρέστα του

lianos-apognosi

Οι εξελίξεις και το ρεπορτάζ τρέχουν αυτές τις ώρες. Ο Πανιώνιος βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, όντας πλέον με την πλάτη στον τοίχο όπως αναφέραμε λίγο νωρίτερα στο άρθρο με τίτλο “Ακροβατεί ο Πανιώνιος“. Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ δέχθηκε το αίτημα του “Ιστορικού” για νέα δεκαήμερη παράταση, παρακάλεσε την Επιτροπή να δεχθεί την παράταση, αλλά η ΕΕΑ, άναψε “κόκκινο” σε αυτή την πρόταση, τουλάχιστον γι’ αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Στην Επιτροπή θέλουν να τελειώνουν εδώ και τώρα με τα της αδειοδότησης.

Ο Ηλίας Λιανός παίζει… τα ρέστα του για να πάρει την πολυπόθητη (για τον ίδιο και τον σύλλογο) παράταση, έχοντας αυτή τη στιγμή συνάντηση με τον Γιάννη Ανδριανό. Δίνει μάχη να κρατήσει “ζωντανό” τον Πανιώνιο, ο οποίος ζει προς το παρόν με μηχανική υποστήριξη.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν βρίσκεται μεταξύ αυτών που θα αγωνιστούν στη νέα Basket League ΟΠΑΠ. Από τη στιγμή όμως που δεν έχει ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της ΕΕΑ, μπορεί να ειπωθεί πως ο “Ιστορικός” έχει μια μικρή ελπίδα να… μείνει “ζωντανός“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Τα “κλειδιά” στον Μπιτζάνη

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο…