Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

rethimno-akadimies

Το Ρέθυμνο εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, ενημερώνοντας πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Επιπλέον, γνωστοποίησε τα μέρη όπου θα γίνονται οι προπονήσεις αλλά και τις παροχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με πολύ κέφι και όρεξη για μπάσκετ ξεκινούν φέτος τα τμήματα υποδομών του Ρέθυμνο BC. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται, ενώ οι προπονήσεις για τα παιδιά ξεκινούν την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Το Ρέθυμνο BC φιλοδοξεί και φέτος να αποτελέσει “κυψέληάθλησης για τα παιδιά της πόλης, ηλικίας 8 έως 13 ετών, συνδυάζοντας την εκμάθηση του εθνικού μας σπορ με όλες αυτές τις αρχές του αθλητικού πνεύματος που πρέπει να μαθαίνει κάθε νέος.

Οι προπονήσεις των παιδιών θα είναι καθημερινές και θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη“, στο 1ο (Ιεράς Μητροπόλεως 15, Τίμιος Σταυρός) και 2ο Γυμνάσιο (Ασκούτση 62) αλλά και στο 1ο Λύκειο Ρεθύμνου (Μοάτσου 30).

Την προπόνηση των παιδιών φέτος έχουν αναλάβει οι διπλωματούχοι προπονητές και γυμναστές Νίκος Μακρής, Γιάννης Γκιουλέας, Πέτρος Πολοπετράκης, Χρήστος Μαραυγάκης και Γιώργος Σκεμπής.

Κατανοώντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία των ημερών, η διοίκηση του Ρέθυμνο BC όχι μόνο δεν αύξησε τη συνδρομή αλλά απορρόφησε κάθε επιπλέον έξοδο που δημιουργήθηκε για την έκδοση και ανανέωση των δελτίων των αθλητών, τα οποία θα επιβαρύνεται η ομάδα.

Παράλληλα για τους αθλητές του Ρέθυμνο Basketball Academy εξασφαλίστηκε μία σειρά από σημαντικές έξτρα παροχές:

1)  έκπτωση 20% σε όσους προκαταβάλουν ετήσια συνδρομή και 10% σε όσους εξάμηνη.

2)  οικογένειες με δύο ή περισσότερα παιδιά πληρώνουν συνδρομή μόνο για ένα παιδί.

3)  δωρεάν ιατρική κάλυψη για τους αθλητές μας από τον ιατρό ορθοπεδικό κ. Αντώνη Παπουτσιδάκη (Δημητρακάκη 31, τηλ.: 28310 52316)

4)  δωρεάν εξέταση και έλεγχος μια φορά τον χρόνο απο τον γιατρό παιδοκαρδιολόγο κ. Μανώλη Λιοδάκη. (Λ. Κουντουριώτη 73, τηλ.: 28310 29680)

5)  δωρεάν είσοδος σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας Ρέθυμνο Aegean στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

6)  έκπτωση 25% για τις αγορές των παιδιών και των οικογενειών τους από τα καταστήματα Porto bello, Original, Brand outlet και City outlet,

7)  έκπτωση 30% στην pizzeria-grill Θράκα.

Ολα τα παιδιά των υποδομών θα προμηθευτούν αθλητική ταυτότητα που θα τους εξασφαλίζει όλα τα παραπάνω προνόμια.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στα γραφεία της ομάδας μας (Λεωφόρος Κουντουριώτη 129, τηλ. 2831036279) αλλά και στα τηλέφωνα 697890611069775285236932726232″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…