Κεντρική Basket League Κολοσσός Νέος χορηγός ονόματος

Νέος χορηγός ονόματος

kolossos-team-xara

Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοίνωσε πως τα “Η Hotels Collections” του Ομίλου Χατζηλαζάρου θα αποτελέσουν το νέο χορηγό ονόματος της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ξεκινάει γερά ο Kολοσσός στη νέα αγωνιστική, με τη δυναμική των H HOTELS COLLECTION του ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ να αναλαμβάνουν τη στήριξη του ονόματος της ομάδας για το 2014-15.

Ο νέος χορηγός ονόματος διαδέχεται και αναλαμβάνει τη συνέχεια από την επιτυχημένη πορεία δίπλα στον Κολοσσός, της ΒΑΠ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ.

Η ΚΑΕ Κολοσσός, ευχαριστεί για την μεγάλη τιμή και στήριξη, τον όμιλο Χατζηλαζάρου και τον κ. Γιάννη Χατζηλαζάρου που είναι η ψυχή της χορηγίας ονόματος και έχει προσφέρει πολύ μεγάλη βοήθεια στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια από τη θέση του αντιπροέδρου.

Ο όμιλος Χατζηλαζάρου περιλαμβάνεται ήδη από την ICAP στην Κοινότητα “Strongest Companies in Greece”. Έχει ισχυρή παρουσία στην ανάπτυξη της Νότιας Ρόδου, με τα 5 πολυτελή ξενοδοχεία που κοσμούν τον προορισμό και προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες υψηλού επιπέδου, όλων των εθνικοτήτων. Τα ξενοδοχεία, κάθε ένα με το δικό του μοναδικό profile είναι τα Princess Andrianna (5 αστέρων), Boutique 5 (5 αστέρων), Lindos Princess Beach hotel (4 αστέρων), Rodos Princess (4 αστέρων), Princess Sun (4 αστέρων).

Η εταιρεία προσφέρει κατ’ έτος πολλές θέσεις εργασίας στους κατοίκους της περιοχής και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στη συγκράτηση των νέων στον τόπο τους με τις επενδύσεις στα πάτρια εδάφη. Η φιλοσοφία του ομίλου “passion for hospitality” βρίσκει απήχηση παντού και εκφράζει την προσπάθεια, το έργο, τις επενδύσεις, της οικογένειας Χατζηλαζάρου σε καλές υπηρεσίες που δίνουν προστιθέμενη αξία στον τουρισμό και τον τόπο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Αφήνει θετικές εντυπώσεις στον Κολοσσό ο Λάμπρος Φρύδας (vid)

O Kολοσσός Ρόδου “κοιτάει” το μέλλον και αυτή την περίοδο “τσεκάρει̶…