Κεντρική Διεθνή Κουζέλογλου… τετραετίας

Κουζέλογλου… τετραετίας

kouzeloglou partizan

kouzeloglou-partizan

Είναι πλέον και επίσημο. Κάτοικος Σερβίας θα είναι από την ερχόμενη σεζόν ο Γιάννης Κουζέλογλου ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρτιζάν αφού πρώτα έπεισε με τις ικανότητές του τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ πέρασε με… άριστα τα δοκιμαστικά και η Παρτιζάν ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτησή του. Ούτως ή άλλως, οι δύο πλευρές είχαν δώσει ήδη τα χέρια, όπως γράψαμε στο κείμενο με τίτλο “Έπεισε και υπογράφει“, απλά η επισημοποίηση της συνεργασίας ολοκλήρωσε το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής.

Ο Κουζέλογλου ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ένα τεράστια βήμα στην καριέρα του αφού από τα “αλώνια” της Γ’ Εθνικής με τον Μαντουλίδη θα βρεθεί στα… σαλόνια του πρωταθλήματος Σερβίας αλλά και στο Eurocup.

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έχει αποφασίσει να δουλέψει με νέα παιδιά, οπότε δίνεται μία σημαντική ευκαιρία στον Κουζέλογλου προκειμένου να αναδείξει την αξία του. Ο 19χρονος άσος πήρε τη φανέλα με το Νο7 ενώ στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε περιχαρής για το νέο επαγγελματικό του προορισμό:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Παρτιζάν. Πρόκειται για ένα κλαμπ με μεγάλη παράδοση και έναν εξαιρετικό προπονητή. Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στη Σερβία. Θα δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…