Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δύσκολη κλήρωση”

“Δύσκολη κλήρωση”

Processed with Moldiv

Η κληρωτίδα δεν “χαμογέλασε” στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έπεσε στα βαθιά τη φετινή χρονιά στο Eurocup. Ο “δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει τις Λοκομοτίβ Κούμπαν, ΚαρσίγιακαΜπουντούτσνοστΒέντσπιλς και Ζιελόνα Γκόρα για τη φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ, την κλήρωση, τονίζοντας ότι είναι δύσκολη αλλά σημείωσε πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι περισσότερο καθώς πρέπει πρώτα να αναλυθούν εξονυχιστικά από το επιτελείο όλοι αντίπαλοι:

“Είναι μία δύσκολη κλήρωση, με πολύ δυνατές ομάδες και δύσκολες μετακινήσεις. Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που είναι επιπέδου Ευρωλίγκα και σίγουρα θα μπορούσαν ορισμένες από αυτές να είχαν θέση και στην φετινή Ευρωλίγκα.

Το βασικό ζητούμενο είναι σε τι κατάσταση θα είμαστε εμείς και πως θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο, αλλά για να πούμε πολύ περισσότερα για τους αντιπάλους μας, θα πρέπει να τους δούμε, να τους αναλύσουμε πλήρως και να ξέρουμε τι ακριβώς θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Θα είναι πάντως μία πολύ δύσκολη, αλλά και ενδιαφέρουσα χρονιά στο Eurocup“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «95 χρόνια μπασκετικής ιστορίας» [vid]

Σαν σήμερα, στις 20 Απριλίου του 1926, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε το καταστατικό…