Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Δυσαρέσκεια στην ΕΟΚ

Δυσαρέσκεια στην ΕΟΚ

ethniki-parousiasi-simaia-pagkosmio

Ανακοίνωση με την οποία στρέφεται εναντίον εταιρείας αθλητικών ειδών που διατείνεται -μέσω σχετικής διαφήμισης- συνδέεται με την Εθνική ομάδα εξέδωσε η ΕΟΚ. Η Ομοσπονδία δηλώνει έκπληκτη για το γεγονός, ενώ επισημαίνει πως έχει ήδη αποσταλεί σχετικό εξώδικο.

Αναλυτικά:

“Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της καθώς και την έκπληξή της που προέκυψε από την αυθαίρετη διαφημιστική προβολή προϊόντων εταιρίας αθλητικών ειδών και τη σύνδεσή της με την Εθνική ομάδα ανδρών.

Τελείως αυθαίρετα και εν γνώσει της εταιρίας ότι πρόκειται για ψεύδος, χρησιμοποιήθηκε ο τίτλος του προμηθευτή της Εθνικής ομάδας. Η ενέργεια αυτή είναι εντελώς παράνομη αφού έγινε χωρίς την έγκριση και την άδεια της ΕΟΚ, που ουδέποτε έχει συνάψει συμφωνία με τη συγκεκριμένη εταιρία, προκαλώντας δε και προβλήματα στις εταιρίες με τις οποίες υπάρχει συνεργασία.

Ήδη έχει αποσταλεί εξώδικος διαμαρτυρία με την οποία η εταιρία καλείται να σταματήσει άμεσα τις ενέργειες που πλήττουν τα νόμιμα συμφέροντα και δικαιώματα της ομοσπονδίας, ενώ θα υπάρξουν και άλλες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση κάθε βλάβης που έχει προκληθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Η Ελλάδα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει κλήρωσης Eurobasket

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ, το ισχυρότερο δηλαδή από όλα τα υπόλοιπα, μαζί με τις…