Κεντρική Basket League ΑΕΚ Διευκρινίσεις Νικολάου

Διευκρινίσεις Νικολάου

nikolaou-aek

Μας είναι δύσκολο να συνηθίσουμε στην ιδέα, αλλά ομολογούμε ότι καμαρώνουμε. Για τον “δικό μας” Γιώργο Νικολάου, ο οποίος έχει αναλάβει την Επικοινωνία της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ.

Με την ιδιότητα αυτή, ο πάντα μάχιμος Γιώργος (κι ας λέει το αντίθετο) προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με όσα γράφτηκαν σε μερίδα του Τύπου για όσα είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ στο Διαδίκτυο αναφέρονται τα εξής:

“Η εντύπωση από τον απόηχο της πρώτης “συνέντευξης” στον αέρα, από την συχνότητα του NovaΣπορ FM 94,6 με την ιδιότητα του Διευθυντή Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν μάλλον “τραυματική”. Σε αντίθεση με την ζεστή φιλοξενία, χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του συναδέλφου Χρήστου Σούτου.

Διευκρινίζω τι (ακριβώς) είπα χθες στην εκπομπή, διότι τα “περίπου”, που γράφτηκαν σήμερα σε μερίδα του Τύπου αλλοίωσαν κατά κάποιο τρόπο την ουσία και παρερμήνευσαν λόγια μου:

1) Ο Αλέξης Αλεξίου δεν έχει κανένα δεύτερο σχέδιο στο μυαλό του για την ΚΑΕ. Ένα και μοναδικό έχει και θα αποκαλυφθεί σε όλο του το εύρος τις επόμενες ημέρες. Είπα στην εκπομπή, “έχω την αίσθηση ότι είχε δεύτερο σχέδιο κατά την περίοδο των 50 χαμένων ημερών”, όταν και υπήρξαν επαφές με χρηματοδότες. Η άμεση επαναφορά και σύσταση της υπό τον Βαγγέλη Ζιάγκο νέας ΑΕΚ σε χρόνο-ρεκόρ αποδεικνύει, ότι ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είχε στο μυαλό του την “επόμενη ημέρα”. Σε κάθε περίπτωση αυτό που είπα, αφορούσε σε αίσθηση, σε ποιητική άδεια, και δεν συνιστούσε κρίση ή είδηση από μέρους μου.

2) Για τον Βαγγέλη Ζιάγκο, είχα πει ότι είχα γράψει στην “ΩΡΑ των σπορ”, όντας ακόμα μάχιμος ρεπόρτερ ότι “είναι 300% βελτιωμένος” και ότι “του αξίζει η θέση στην Α1, και όχι χαριστικά”, επομένως “δεν τα λέω τώρα” με την παρούσα ιδιότητα. Άλλωστε, δεν θα έκανα ποτέ κρίση ως “Διευθυντής Επικοινωνίας”, αν δηλαδή σωστά ή μη σωστά ο κ. Αλεξίου επέλεξε την παραμονή του. Άλλο θέμα ότι η εκτίμησή μου προς την αξιοσύνη του Ζιάγκου είναι δεδομένη.

3) Είπα όντως ότι το ΟΑΚΑ παραμένει επικρατέστερη λύση για έδρα της ΑΕΚ, αλλά δεν έγινε σαφής η “περίπου” είδηση, τουλάχιστον, με βάση τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο. “Περιμένουμε την κυβερνητική απόφαση για τις αδειοδοτήσεις, που αφορούν στα “προβληματικά” γήπεδα”, υπονοώντας ότι άνοιξε ένα μικρό παράθυρο για Ζωφριά.

4)  Σε ό,τι αφορά στους στόχους, μίλησα όντως για είσοδο στα πλέι οφ, αλλά συμπλήρωσα ότι “κάτι μου λέει ότι προϊόντος του χρόνου οι στόχοι θα αλλάζουν” για όλο και ψηλότερα.

Γιώργος Νικολάου
Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Μάκη Αγγελόπουλε, τώρα είναι η ώρα σου…

Όποιος δεν παραδέχεται ότι -συνολικά- το έργο που έχει παρουσιάσει η διοίκηση Μάκη Αγγελόπ…