Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Βραβείο Ήθους στο Ρέθυμνο

Βραβείο Ήθους στο Ρέθυμνο

rethimno

Με το βραβείο “Ήθους” θα τιμηθεί το Ρέθυμνο στα πλαίσια της κλήρωσης του Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ για τη σεζόν 2014/15 καθώς οι αθλητές, οι φίλαθλοι και οι παράγοντες της κρητικής ομάδας δεν προκάλεσαν κανένα είδος επεισοδίου καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Με το βραβείο ΗΘΟΥΣ, για την αγωνιστική περίοδο 2013/14, θα τιμηθεί η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της εκδήλωσης που θα γίνει για την κλήρωση του Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ 2014/15 στο αμφιθέατρο του PIERCE του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ στις 19:30.

Το βραβείο Ήθους δίδεται στην ομάδα μας διότι οι αθλητές, παράγοντες και φίλαθλοι μας δεν δημιούργησαν επεισόδια βίας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων για την αγωνιστική περίοδο 2013/14.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean εκφράζει την χαρά και την υπερηφάνεια της για αυτή την ιδιαίτερα τιμητική αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλει τα τελευταία χρόνια για να προσφέρει στους φιλάθλους υψηλού επιπέδου μπάσκετ σε κλίμα οικογενειακό και 100% φίλαθλο, χωρίς επεισόδια και εκρήξεις βίας.

Με την ευκαιρία, η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές, τους αθλητές, τους παράγοντες, το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου “Μελίνα Μερκούρη“, τα στελέχη της ομάδος και πάνω απ’όλα τους φιλάθλους γιατί χάρις στην άψογη συμπεριφορά τους το Ρέθυμνο Aegean θα παραλάβει το ιδιαίτερα τιμητικό, αυτό, βραβείο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…