Κεντρική Basket League Κολοσσός “ΒΑΠ ευχαριστούμε”

“ΒΑΠ ευχαριστούμε”

kolossos-team

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε πως η εταιρεία “ΒΑΠ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ” ανανέωσε τη συνεργασία της με τη ροδίτικη ΚΑΕ αλλά δεν θα συνεχίσει να αποτελεί και χορηγό ονόματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η αγωνιστική περίοδος 2013-14, σφραγίστηκε στην οικογένεια του Kολοσσού, από τον άξιο χορηγό ονόματος, την εταιρεία ΒΑΠ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ.

Η ΒΑΠ, εταιρεία από τις μεγαλύτερες στο νησί μας με ιστορία και ποιότητα, αντιπροσωπεύει με τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα στο χώρο του αναψυκτικού και όχι μόνο, με πορεία ανάπτυξης, απαντάει στη σύγχρονη ζήτηση της αγοράς με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για μικρούς και μεγάλους. Αναψυκτικά, νερά, χυμοί, μπύρες τελευταία το τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Η ΒΑΠ συμπορεύτηκε με τους θαλασσί και στάθηκε αρωγός σε κάθε βήμα με τη φροντίδα του χορηγού με όραμα και πίστη στην ομάδα. Ο Κολοσσός ευχαριστεί για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και για τη συνέχεια της χορηγικής συνεργασίας από άλλη θέση.

Στη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει, ένας νέος χορηγός ονόματος μπαίνει στην οικογένεια του Κολοσσού, για μια επιτυχημένη συνέχεια στην πορεία της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Κολοσσός Ρόδου: Ιστορική επίδοση από Άρτις

Μπορεί επιθετικά να μην κινήθηκε στα επίπεδα όλης της σεζόν, όμως μέσα από τον σημερινό αγ…