Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Τους… παράτησε

Τους… παράτησε

durant usa1

durant-usa1

Δεν τους έφτανε το σοκ του τραυματισμού του Πολ Τζορτζ, οι ΗΠΑ καλούνται πλέον να… συνέλθουν από την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ! Ο σούπερ σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ανακοίνωσε αιφνιδίως πως αποχωρεί από την Εθνική ομάδα της χώρας του αφού “όπως μας είπε, είναι σωματικά και πνευματικά εξαντλημένος από το περσινό πρωτάθλημα και τις πολλές αρμοδιότητες που έχει“, όπως ανέφερε ο Τζέρι Κολάντζελο μιλώντας για το “αντίο” του “KD“.

Ο μέχρι πρότινος ηγέτης της Team USA έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας είκοσι ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας. Εκεί όπου οι ΗΠΑ θα παραταχθούν έχοντας, εν τέλει, πολλές και σημαντικές απουσίες. Την ίδια ώρα που οι “φούριας ρόχας” είναι πάνοπλοι, κυνηγώντας την επιστροφή στο θρόνο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Ο ίδιος ο Κέβιν Ντουράντ θέλοντας να δικαιολογηθεί για την απόφαση του να αποχωρήσει από την προετοιμασία των ΗΠΑ τόνισε πως “ήταν μία πραγματικά δύσκολη απόφαση αφού είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας συνειδητοποίησα πως δεν μπορώ να είμαι εντάξει απέναντι στην ομάδα από άποψη χρόνου και ενέργειας.

Χρειάζομαι να κάνω ένα βήμα πίσω, να ξεκουραστώ πνευματικά και σωματικά προκειμένου να προετοιμαστώ για το νέο πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Θα υποστηρίζω την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ και ανυπομονώ για μελλοντικές ευκαιρίες μαζί της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…