Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Στα ασπρόμαυρα ο Λάνγκφορντ

Στα ασπρόμαυρα ο Λάνγκφορντ

langford panionios trikala

langford-panionios-trikala

Μετά τον Μαρκ Κάρτερ, ακόμα ένας παίκτης θα κάνει το δρομολόγιο Νέα Σμύρνη-Θεσσαλονίκη για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Κέβιν Λάνγκφορντ o οποίος παραμένει Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ αναμένεται να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα και πληρότητα στη front line και να δώσει πολλές λύσεις στον Σούλη Μαρκόπουλο που υπέστη πλήγμα μετά την μετακόμιση του Μιχάλη Τσαϊρέλη στην Ισπανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Kevin Langford για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Με την συμφωνία αυτή, ενισχύεται ακόμη περισσότερο η “front line” της ομάδας μας.

Ο Kevin Langford γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 1985 στο Fort Worth του Texas, έχεις ύψος 2μ.04 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ. Έπαιξε μπάσκετ στο γυμνάσιο North Crowley και στη συνέχεια στο πανεπιστήμιο California (2004-05). Μετακινήθηκε ωστόσο στο Texas Christian University, από το οποίο αποφοίτησε το 2009 και από την επόμενη σεζόν (2009-10) ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, παίζοντας μπάσκετ στην Ευρώπη.

Αρχικά στη Γερμανία (2009-10) με την Paderborn Baskets, στη συνέχεια με την Debrecen στην Ουγγαρία (2010-11), συνέχισε στο Ισπανικό πρωτάθλημα (Α2) με την Basket Navarra Club (2011-12), για να έρθει στην Ελλάδα την σεζόν 2012-13. Αγωνίστηκε αρχικά στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ την σεζόν 2013-14 ήταν μέλος της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…