Κεντρική NBA “Πυρ και μανία” ο Κούμπαν
NBA

“Πυρ και μανία” ο Κούμπαν

mark cuban

mark cuban

Ο Μαρκ Κούμπαν αποτελεί ανέκαθεν τροχοπέδη στην ενσωμάτωση των παικτών του στις Εθνικές ομάδες και ο τραυματισμός του Πολ Τζορτζ ήρθε για να φουντώσει ακόμα περισσότερο την αντιπαράθεση. Ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης των Μάβερικς, τα “έχωσε” στην Ολυμπιακή Επιτροπή, την οποία χαρακτήρισε διεφθαρμένη που αναζητά μονάχα το χρήμα.

“Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) κοροϊδεύει το ΝΒΑ. Η ΔΟΕ αποτελεί έναν διεφθαρμένο οργανισμό, σε τέτοιο σημείο που ένα μέλος της είχε κατηγορηθεί πως προσπάθησε να στήσει ένα Ολυμπιακό event στο Σολτ Λέικ. Η ΔΟΕ βγάζει δισεκατομμύρια δολάρια. Κάνουν ακόμα και τον Τόνι Σοπράνο (από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά) να μοιάζει άγιος“.

O 56χρονος επιχειρηματίας δεν σταμάτησε εκεί. Υπογράμμισε πως οι άνθρωποι της ΔΟΕ κυνηγούν με κάθε μέσο το χρήμα “πουλώντας” πατριωτισμό μέσω τον Ολυμπιακών Αγώνων ενώ πρότεινε τη διεξαγωγή ξεχωριστού Παγκοσμίου Κυπέλλου!

“Οι επαγγελματίες στα ομαδικά σπορ είναι έξυπνοι και δεν παίζουν όταν είναι διαθέσιμοι free agents. Αλλά οι οργανισμοί παίρνουν τεράστια οικονομικά ρίσκα ενώ η ΔΟΕ να γεμίζει τις τσέπες της.

Η μεγαλύτερη κομπίνα που επιτελέστηκε ποτέ είναι το γεγονός πως η ΔΟΕ έχει πείσει τον κόσμο ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν να κάνουν με τον πατριωτισμό και την εθνική υπερηφάνεια ενώ αφορούν μονάχα τα χρήματα. Οι παίκτες και οι ιδιοκτήτες πρέπει να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και να δημιουργήσουμε το δικό μας Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…