Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Περήφανοι…”

“Περήφανοι…”

papatheodorou efivon tourkia

papatheodorou-efivon-tourkia

Μετά από έναν χαμένο ημιτελικό είναι λογικό να επικρατεί απογοήτευση. Η Εθνική ομάδα των Εφήβων δεν έχει όμως χρόνο για… αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα αφού αύριο το απόγευμα διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ημιτελικού με τη Σερβία, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως αύριο άπαντες θα δώσουν ό,τι έχουν για να γυρίσουν από την Τουρκία με ένα μετάλλιο στο στήθος.

“Δυστυχώς δεν βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση παρά μόνο σε κάποια μικρά διαστήματα του αγώνα. Η σκληρή άμυνα της Σερβίας μάς χάλασε τις επιθέσεις και ήμασταν πολύ άστοχοι στα περιφερειακά σουτ. Έτσι παρότι πήγαμε εξαιρετικά στην άμυνα και κρατήσαμε μια δυνατή ομάδα στους 60 πόντους, δεν καταφέραμε να εξαργυρώσουμε αυτή τη δουλειά στην επίθεση, όπου βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα“, δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, για να καταλήξει:

“Ακόμη και σήμερα τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς και είμαστε πολύ περήφανοι για την προσπάθειά τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας, τον τελευταίο μας στη διοργάνωση, και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να φύγουμε από εδώ με ένα μετάλλιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…