Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ο Ηλίας έχει πλάκα

Ο Ηλίας έχει πλάκα

papatheodorou

papatheodorou

Οφείλουμε σεβασμό στον Ομοσπονδιακό τεχνικό, οφείλουμε σεβασμό σε έναν άνθρωπο όταν έχει μια άτυχη στιγμή, οφείλουμε εν γένει σεβασμό σε όλους, αρκεί κι αυτοί να σέβονται τη νοημοσύνη μας. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν το πράττει, αλλά χαλάλι του γιατί έχει πλάκα. Έχει μεγάλη πλάκα.

Για μια δική του (εκτός κι αν εκείνη τη χρονική στιγμή -κάτι που κακώς δεν έχει ειπωθεί ακόμα- κάποια αόρατη δύναμη μπήκε μέσα στο σώμα του και καθοδήγησε το χέρι του, παρά τη δική του θέληση) κακή στιγμή (την επίθεση στον Κόνιαρη) έχει δώσει τρεις διαφορετικές εκδοχές.

Προσέξτε: Δεν ερμηνεύτηκε το σκηνικό με τρεις τρόπους. Αυτός έκανε τρεις διαφορετικές δηλώσεις!

Στις 28/07, ημέρα του περιστατικού, δήλωσε: “Με αφορμή video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή και ειδικά ένα παιδί 18 ετών. Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα από τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ, όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής“.

Στις 31/07 σε ραδιοφωνική του συνέντευξη παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος το… μη χαστούκι: “Η αντίδραση του προπονητή, η δική μου δηλαδή, ήταν ακραία αντίδραση ανθρώπου. Είναι ξεκάθαρο αυτό το πράγμα. Ήταν αντίδραση ενός ανθρώπου ο οποίος είναι πιεσμένος.

Ήταν 20” πριν τελειώσει η 2η παράταση. Δεν υπήρχε ούτε στόχος να δημιουργήσω ένα κλίμα. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Επαναλαμβάνω ότι ήταν μια πολύ ακραία αντίδραση, η οποία ήταν λάθος, όμως ποτέ μα ποτέ δεν έφτασε στα όρια αυτά που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα“.

Σήμερα (04/08) ανακάλυψε, άμα τη επιστροφή του στην Ελλάδα, πως άλλοι φταίνε για το γεγονός: “Δεν μας στοίχισε καθόλου το περιστατικό με τον Κόνιαρη. Ίσα-ίσα, δεν πήρε τόση έκταση για μας όση στην Ελλάδα. Ήταν κάτι που δεν μας επηρέασε καθόλου. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ζούμε στην Ελλάδα και δίνουμε βάση σε πράγματα που δεν μας αφορούν και δεύτερον γιατί ήταν κατευθυνόμενο από συγκεκριμένους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις“.

Ηλία έχεις μεγάλη πλάκα. Συνέχισε να μιλάς και πού ξέρεις, μπορεί κάποιος… εκδοτικός οίκος να μετατρέψει σε νουβέλα το όλο σκηνικό. Αν προσθέσει και τη δική μου εκδοχή (παραχωρώ τα δικαιώματα, χωρίς καμία απαίτηση) ίσως να γίνει και best seller.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…