Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Έσωσε την παρτίδα

Έσωσε την παρτίδα

paidon omada14

paidon-omada14

Στην Α’ Κατηγορία θα αγωνίζεται και το επόμενο καλοκαίρι η Εθνική ομάδα των Παίδων, η οποία έκανε το καθήκον της απέναντι στην Πολωνία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε των “κόκκινων” με 66-42 και εξασφάλισε την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Λετονία.

Η ομάδα του Μάνου Μανουσέλη δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από την Πολωνία, αφού κυριάρχησε στο παρκέ από το πρώτο λεπτό. Γι αυτό άλλωστε μεγάλωνε διαρκώς την υπέρ της διαφορά στο παιχνίδι, με το +16 (35-19) του πρώτου μέρους να είναι απλά μια μικρή ένδειξη του τι συνέβη στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Στην επανάληψη, η “γαλανόλευκη” παρέμεινε σε θέση οδηγού, διεύρυνε ακόμα περισσότερο το προβάδισμά της και με τον Βασίλη Χρηστίδη να κάνει νέο νταμπλ νταμπλ (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ) έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 19-35, 30-54, 42-66.
ΠΟΛΩΝΙΑ (Στζαμπέλαν): Κόμπελ 2, Γιεντρζέφσκι 2, Ρουτκόφσκι 9 (1), Σακτζέσκι, Στζιπίνσκι 2, Ζελέζνιακ 2, Γκολεμπιόφσκι 9 (1), Γιοντλόφσκι 6 (1), Κούρπιτζ 2, Βιστζορμίσκι 6, Πιέτρας, Βάντουκ 2.
ΕΛΛΑΔΑ (Μανουσέλης): Λούντζης 8, Μωραϊτης 12 (2 τρίπ., 10 ριμπ.), Γοργόνης 3, Σκούφης 2, Κούτρας 2, Χατζηκυριακίδης 12 (2), Χρηστίδης 18 (10 ριμπ.), Παπαδάκης 3 (1), Τάρλας 2 (11 ριμπ.), Τάταρης 4, Κουρέπης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…