Ένας λιγότερος

james anderson

BKN-76ERS-NETS

Με δεδομένη την ανάγκη για ενίσχυση στη θέση “3”, ο Παναθηναϊκός εξετάζει ενδελεχώς αρκετές περιπτώσεις παικτών. Στο “τριφύλλι” άλλωστε δεν πρόκειται να βιαστούν για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Γιόνας Ματσιούλις. Απ ότι φαίνεται όμως η λίστα τους περιλαμβάνει έναν παίκτη λιγότερο.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του eBasket.gr ο Τζέιμς Άντερσον δεν πρόκειται να καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Παρόλ’ αυτά θα φορά… πράσινα τη νέα χρονιά. Αυτά της Ζαλγκίρις Κάουνας!

Ο δυναμικός φόργουορντ, που φέτος έκανε πολύ καλή χρονιά στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, βρίσκεται μία ανάσα από τη μετακόμισή του στη Λιθουανία για λογαριασμό της Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία… πρόλαβε τον Παναθηναϊκό στο μεταγραφικό παζάρι.

Έτσι είναι άλλωστε η πραγματικότητα, αφού πολλές φορές ο πιο γρήγορος κερδίζει αυτό που θέλει. Στην προκειμένη περίπτωση, οι Λιθουανοί δείχνουν να καλύπτουν το κενό που είχαν στην περιφέρεια με τον ικανότατο σκόρερ, που αδυνατούσε το τελευταίο διάστημα να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Γι αυτό, προτίμησε την Ευρώπη.

Αυτό που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις για να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο “Τζέιμς Άντερσον” για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος από εδώ και στο εξής στρέφει αλλού την προσοχή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…