Κεντρική NBA “Έμφαση στην άμυνα”
NBA

“Έμφαση στην άμυνα”

lawson shoot

lawson-shoot

Οι Νάγκετς πέρσι αποτέλεσαν την πιο “τρελή” ομάδα του ΝΒΑ με μεγάλα σκαμπανεβάσματα γεγονός που της στέρησε τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Μια ομάδα που κατάφερνε να νικήσει τις ισχυρότερες του πρωταθλήματος καιεν συνεχεία να χάσει από τις χειρότερες. Ο ξέφρενος ρυθμός που επέβαλε με το παιχνίδι της και σκόραρε 104.4 πόντους ανά παιχνίδι όταν την ίδια στιγμή δεχόταν 106.5 πόντους καταδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο ηγέτης της, Τάι Λόουσον πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις μετρώντας 17.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 8.8 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της λίγκας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του Ντένβερ θα μπορέσει να κάνει μεγάλα πράγματα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Τζαβάλ ΜακΓκί: “Βλέπω ότι ακολουθεί πλέον μια πιο σοβαρή προσέγγιση στα πράγματα. Όταν έπαιζε στην Ουάσινγκτον ήταν λίγο πιο αδιάφορος αλλά τώρα πραγματικά προσπαθεί να βελτιωθεί. Το βλέπεις αυτό. Όταν προπονείται πολύ και χάνει ένα jump hook τρελαίνεται!”.

Για τη φιλοσοφία των νέων Νάγκετς: “Φέτος θα δώσουμε έμφαση στην άμυνα. Όλοι ξέρουν πως μπορούμε να σκοράρουμε. Πλέον, θα επικεντρωθούμε, ατομικά και ομαδικά, στην άμυνα. Αν είμαστε αποτελεσματικοί εκεί και εν συνεχεία μπορέσουμε να σκοράρουμε αποτελεσματικά στο μισό γήπεδο θα αποτελέσουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος!”.

Για τον εναρκτήριο μήνα της regular season: “Η Δύση θα είναι “τρέλα”! Όλοι βελτιώθηκαν. Οι Ρόκετς ίσως έμειναν λίγο πίσω αλλά πιστεύω πως πρέπει να είσαι πολύ έτοιμος για να αντιμετωπίσεις μια ομάδα της Δύσης. Δεν θα υπάρχει μη υπολογίσιμη ομάδα. Ακόμα και το Σακραμέντο θα είναι πολύ καλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…