Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Όσο πιο ψηλά μπορούμε”

“Όσο πιο ψηλά μπορούμε”

stavros mikoniatis-rethimno

Η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ελλάδος έθεσε το Ρέθυμνο αντιμέτωπο με τον Πανελευσινιακό για την 1η αγωνιστική της Β΄Φάσης της διοργάνωσης με την αναμέτρηση να πραγματοποιείται στις 24 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη.

Ο βοηθός του Θανάση Σκουρτόπουλου, Σταύρος Μυκονιάτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα και την ετοιμότητα στην οποία θα πρέπει να βρίσκεται η κρητική ομάδα προκειμένου να ανταποκριθεί:

“Για μας όλα αυτά τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι περισσότερο στο πρόγραμμα μας σαν ματς προετοιμασίας. Είναι από τα παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν για να δούμε το που βρισκόμαστε σε σχέση με αυτά που δουλεύουμε. Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα της Α1 κατηγορίας, ο οποίος ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας και μας αναγκάζει να μπούμε πολύ γρήγορα σε δυνατά “τεστ” για την ομάδα μου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε και θα κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια για να μπούμε πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πολύ νωρίς το παιχνίδι του Κυπέλλου και δεν γνωρίζω πόσο έτοιμοι θα παρουσιαστούμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…