Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τον ντύνει το “Male Affair”

Τον ντύνει το “Male Affair”

paok-omadiki-new

Το χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δείχνει να λειτουργεί άψογα. Η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με το κατάστημα Male Affair, το οποίο θα αποτελέσει τον επίσημο προμηθευτή πολιτικής ένδυσης του “Δικεφάλου του Βορρά”. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε προσφορά του μαγαζιού για τους κατόχους διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στα πλαίσια του επίσημου Χορηγικού Προγράμματος της ομάδας, η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα ανδρικής ένδυσης “MALE AFFAIR” στην Οδό Αιγαίου 29 στην Καλαμαριά, ως αποκλειστικού Επίσημου Προμηθευτή Πολιτικής Ένδυσης της ομάδας μας.

Με αφορμή τη συνεργασία της “MALE AFFAIR” με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. προσφέρουμε έκπτωση -15% στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ της φετινής αγωνιστικής περιόδου (η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες και αφορά όλο το έτος με εξαίρεση τις επίσημες περιόδους εκπτώσεων).

Παρουσίαση του καταστήματος ανδρικής ένδυσης MALE AFFAIR

Το κατάστημα ανδρικής ένδυσης “MALE AFFAIR” διαθέτει επώνυμες casual, business & ceremonial προτάσεις για τον σύγχρονο καταναλωτή. Επίσης, παρέχει εξειδικευμένη collection γάμου, διατηρεί τη δυνατότητα μεμονωμένης παραγγελίας στα μέτρα σας και διαθέτει τη συλλογή του και σε XXL μεγέθη.

Με απαραίτητες προϋποθέσεις την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών, διατηρεί τη βέλτιστη δυνατή σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής. Ο σεβασμός προς τον καταναλωτή και η εμπιστοσύνη σας απέναντί μας αποτελούν βασικές αξίες της εταιρίας.

Πληροφορίες:
Τηλ.: 2310.434301
Website: www.maleaffair.com
Facebook: www.facebook.com/maleaffair
Διεύθυνση: Αιγαίου 29, Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη”.

male_affair_paok

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Χατζόπουλος: «Μιλά η καρδιά του ΠΑΟΚτσή, 100.000 ευρώ την πρώτη εβδομάδα»

Τα δεδομένα που έχει στη διάθεσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την πρώτη εβδομάδα που «τρέχει» η Αύ…