Κεντρική Basket League ΑΕΚ Πρόταση σε Ζιάγκο, αν…

Πρόταση σε Ζιάγκο, αν…

ziagkos-mets

Όταν είχαμε γράψει πριν από λίγο καιρό για το… déjà vu του Βαγγέλη Ζιάγκου με την ΑΕΚ, είχαμε κατά νου και το ενδεχόμενο, που θα διαβάσετε.

To aek-live “μετέδωσε” χθες την είδηση ότι υπάρχει θέμα “επιστροφής” Ζιάγκου. Και διευκρίνισε ότι “δεν κάνει πλάκα”. Και καλώς το διευκρίνισε. Και για να γίνει πιο πιστευτό, το eBasket σας δίνει την προχωρημένη πληροφόρηση ότι οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι σκέφτονται να κάνουν πρόταση στον Ηπειρώτη τεχνικό, αν τις επόμενες ώρες “ναυαγήσει” οριστικά η περίπτωση Παναγιώτη Γιαννάκη, που αποτελεί πάντα διακαή πόθο του Αλέξη Αλεξίου.

Οι οικονομικές συνθήκες στην ΑΕΚ δεν φαίνεται να ευνοούν, όμως, το σενάριο για τον τέως Ομοσπονδιακό τεχνικό και η λύση Ζιάγκου ικανοποιεί αφενός το θυμικό του οπαδού της ΑΕΚ, αφετέρου θεωρείται πιο συμφέρουσα λύση. Ο Αλεξίου, αν βεβαίως παραμείνει κυρίαρχος των εξελίξεων, δεν λέει “όχι” σ’ αυτή την περίπτωση. Πιστεύει και στην προπονητική αξία του Ζιάγκου. Άλλωστε, πριν από καιρό είχαν πάρει άλλοι τα ηνία, γι’ αυτό και οι ανατροπές με αφετηρία το “άδειασμα” Ζιάγκου.

Έχει συζητηθεί, επίσης, η περίπτωση Ντράγκαν Σάκοτα, ενδεχομένως και “πακέτο” με Ζιάγκο, αλλά κι αυτή η περίπτωση μοιάζει δαπανηρή στην παρούσα φάση. Τέλος, η περίπτωση Νίκου Λινάρδου συγκεντρώνει πιθανότητες. Γνωστό είναι ότι είχε συζητηθεί και το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ υπήρξε κεντρική επιλογή του Νίκου Γεωργαντζόγλου στις συζητήσεις με Αλέξη Αλεξίου και Βαγγέλη Ασλανίδη.

Τα δεδομένα εύκολα αλλάζουν βέβαια, αν και εφόσον εμφανιστούν χρηματοδότες που θα έχουν αξιώσεις…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μουράτος: «Απογοητευτική εμφάνιση, να βελτιώσουμε πολλά»

Ο Βασίλης Μουράτος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, και στάθηκε στην απογοητευτ…