Κεντρική Α1 ΑΕΚ Περιμένουν την ΕΕΑ

Περιμένουν την ΕΕΑ

tsiakos-aek

Ο Γιώργος Τσιάκος και ο Μιχάλης Πολυτάρχου παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ, που έχουν δεχθεί αναμένουν τις εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Βεβαίως, είναι δεσμευμένοι και με συμβόλαιο. Δεν έχουν απόλυτη ελευθερία χειρισμών. Παρά τις απαιτούμενες κινήσεις για διασφάλιση των χρημάτων τους, πρόδηλο είναι ότι επιθυμούν την παραμονή τους στη “Βασίλισσα” της Α1. Έτσι ή αλλιώς, την ερχόμενη Πέμπτη (21/8) κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Επαγγελματισμού Αθλητισμού (ΕΕΑ) θα κριθεί το μέλλον της νέας ΚΑΕ.

Ο τρίτος με συμβόλαιο (Βαγγέλης Καράμπουλας) παραμένει ερωτηματικό, με την έννοια ότι δεν έχουν αποκαλυφθεί οι όροι της συμφωνίας με την ΑΕΚ, ενώ ο ίδιος σχεδόν… επιβεβαίωσε την μεταγραφή του στην Καβάλα. Από πλευράς ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται η μετακίνηση. Γεγονός είναι κι αυτό: Ότι ο πρώτος σκόρερ δεν συμπεριλαμβανόταν στα σχέδια του Παναγιώτη Γιαννάκη, όταν είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο τέως Ομοσπονδιακός τεχνικός αναλάμβανε την ΑΕΚ.

Η τραγική ειρωνεία: Η Καβάλα (του Καράμπουλα;) είναι η ομάδα, που θα πάρει την θέση της ΑΕΚ, αν η τελευταία δεν προλάβει για δικονομικούς ή οικονομικούς λόγους το τρένο…

Load More Related Articles
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Το σοκ στη χώρα του Οξύλου

“Αν η οικογένεια δεν έχει οικονομικές δυνατότητες, να σκεφτούν ώριμα και σοβαρά τι ά…