Κεντρική Basket League ΑΕΚ Παιχνίδια εξουσίας…

Παιχνίδια εξουσίας…

georgantzoglou

Τελικά μόνο συναινετικά δεν… αναβλήθηκε η πρωινή συνάντηση με τον Αλέξη Αλεξίου. Οι Νίκος Γεωργαντζόγλου και Κώστας Καλογεώργος ανακοίνωσαν πριν από λίγο την απόσυρσή τους από την διαδικασία εμπλοκής τους με την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Μετά και την μη εμφάνιση του κ. Αλεξίου στην προγραμματισμένη σημερινή μαs συνάντηση, (που θα γινόταν για την προσκόμιση από την πλευρά του των οικονομικών στοιχείων, προγραμματισμού, προυπολογισμού, ΑΦΜ τηs καινούργιαs KAE, κλπ), η οποία έρχεται ωs συνέχεια των δημοσιευμάτων περί “άλλων μεγάλων επενδυτών από το εξωτερικό” ή “ότι ο κ. Αλεξίου ψάχνει κάτι καλύτερο από τουs πραγματικούs ενδιαφερόμενουs ΓεωργαντζόγλουΚαλογεώργο“, τα οποία ξεκάθαρα τορπιλίζουν τιs διαπραγματεύσειs και υποβαθμίζουν την πρόταση μαs για την άμεση κάλυψη του 51% του μετοχικού κεφαλαίου (την μόνη μέχρι σήμερα αληθινή και κιτρινόμαυρων χρωμάτων) , καταλαβαίνουμε ότι προφανώs κάποιοι θέλουν να κερδίσουν χρόνο, μόνο που ξεχνούν ότι η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο!!!

Κατόπιν των ανωτέρω παραμένουμε στιs θέσειs μαs, αποσύρουμε όμωs την πρόταση μαs, διότι δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε παιχνίδια εξουσίαs και δεν επιθυμούμε να σέρνεται η πρόταση μαs ή να χρησιμοποιείται για άλλουs διαπραγματευτικούs λόγουs. To ενδιαφέρον μαs όμωs και τα αισθήματα μαs παραμένουν πάντα ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ.

Νίκοs Γεωργαντζόγλου, Κων/νοs Kαλογεώργοs”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Μία επιστροφή, τρεις εκτός

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τσμόκι Μινσκ για το Basketball Champions League, με τα προβλήματα …