Κεντρική Basket League Άρης Πέρασαν από ιατρικά (pics)

Πέρασαν από ιατρικά (pics)

????????????? ????????? ??? ????

Τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πέρασε το πρώτο γκρουπ παικτών του Άρη. Νίκος Γκίκας, Σπύρος Μούρτος, Στέλιος Πουλιανίτης, Κώστας Χαρίσης, Βασίλης Σίμτσακ (ακόμα δεν υπέγραψε) και Πέτρος Γερομιχαλός (υπάρχει προοπτική συνεργασίας αν πείσει στις προπονήσεις) πέρασαν το κατώφλι της Γενικής Κλινικής σήμερα και εκτός από τις εξετάσεις, έγινε και ορθοπεδικός έλεγχος. Αύριο θα ακολουθήσει το δεύτερο γκρουπ που αποτελείται από τους Δημήτρη Φλιώνη, Δημήτρη Σαμαρά, Πάρη Παουλεάνου και Θωμά Σιδηροηλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το πρώτο γκρουπ παικτών του Άρη πέρασε σήμερα (21/8) από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, οι Νίκος Γκίκας, Σπύρος Μούρτος, Στέλιος Πουλιανίτης, Κώστας Χαρίσης, Βασίλης Σίμτσακ (απομένει το τυπικό της υπογραφής του συμβολαίου του), Πέτρος Γερομιχαλός (θα συμμετάσχει στις προπονήσεις με την προοπτική να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη), βρέθηκαν στη “Γενική Κλινική” του ομίλου Euromedica, με τον οποίο θα συνεργαστεί και φέτος η ΚΑΕ Άρης και πέρασαν από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Επίσης, έγινε ορθοπεδικός έλεγχος από τους γιατρούς της κλινικής.

Αύριο (22/8) θα περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις οι Δημήτρης Φλιώνης, Δημήτρης Σαμαράς, Πάρης Παουλεάνου, Θωμάς Σιδηροηλίας.”.

????????????? ????????? ??? ????

????????????? ????????? ??? ????

????????????? ????????? ??? ????

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

ΚΑΕ Άρης: Στα κίτρινα ο Σακούρ Τζούστον

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Αμερικάνου φόργουορντ, Σακούρ Τζούστον, με…