Κεντρική Basket League Άρης Ο “Θεός” μίλησε

Ο “Θεός” μίλησε

galis-diarkeias

Μετά τον πρόεδρο της ΚΑΕ, ήρθε η σειρά του Νίκου Γκάλη, να δώσει το δικό του σύνθημα για τη νέα σεζόν. Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, τόνισε τη σημαντικότητα της άρσης της απαγόρευσης των μεταγραφών, ενώ συμβούλεψε τα μέλη της ΚΑΕ να γίνουν μεταγραφές σε λογικά πλαίσια. Τέλος, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, θέτοντας ως εφικτό στόχο τα 3000 διαρκείας.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Γκάλη:
“Αγαπητοί φίλοι του ΑΡΗ μας, ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, για την απόφαση της FIBA να άρει την απαγόρευση συμμετοχής ξένων παικτών στην ομάδα μας. Αυτή η εξέλιξη, η οποία ήρθε μετά από επιτυχημένους χειρισμούς της διοίκησης, με χαροποίησε ιδιαίτερα, διότι ανοίγονται άλλες προοπτικές για την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας μας. Ακόμη, ενημερώθηκα και για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και θα γίνουν.

Το μήνυμά μου προς τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ήταν οι ενέργειες ενίσχυσης της ομάδας να γίνουν μέσα σε λογικά πλαίσια και πάντα βάση του αρχικού μας στόχου που ήταν και παραμένει η εξυγίανση της Κ.Α.Ε.

Το μήνυμά μου προς τον κόσμο του ΑΡΗ που γνωρίζω πόσο λατρεύει την ναυαρχίδα του συλλόγου μας είναι το εξής:
Σταθείτε συμπαραστάτες σ’ αυτήν τη νέα προσπάθεια . Δείξτε το έμπρακτα με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Στόχος μας είναι φέτος να κάνουμε ακόμη ένα ρεκόρ. Ο αριθμός 3.000 είναι απόλυτα εφικτός για τον ΑΡΗ και μπορούμε να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι έχουμε τον πρώτο μπασκετικό κόσμο στην Ελλάδα. Το “Nick Galis Hall” θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να γεμίζει και να θυμίζει παλιές καλές στιγμές.

Και μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο “Nick Galis Cup”. Θα είμαστε όλοι εκεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Οριστικά δίχως ban, με όλους τους παίκτες κόντρα στη Λάρισα

Πολύ σημαντική είδηση για τον Άρη… Οπως έγινε γνωστό από την ΚΑΕ, “εξαφανίστηκ…